Photo Gallery, Αθλητισμός

Μεταγραφές έκαναν Διμήνι και Άρης Μελ.

 

Η Α.Ε. Διμηνίου 

Τις πρώτες της μεταγραφικές επιτυχία πραγματοποίησε η Α.Ε. Διμηνίου που απέκτησε τον μεσοαμυντικό Μιχάλη Κουτσογιάννη και τον κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Μοράλες. Και οι δύο πέρυσι έπαιξαν στον Εθνικό Βόλου, ενώ έχουν αγωνιστεί και στη Νίκη Βόλου. 

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Διμηνίου είναι η κάτωθι:

«Η Α.Ε. Διμηνίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κουτσογιάννη. Ο Μιχάλης Κουτσογιάννης ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας από τον Εθνικό Βόλου είναι 27 ετών και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στην Β’ Εθνική κατηγορία με τα χρώματα της Νίκης Βόλου έχοντας 41 συμμετοχές, είναι η πρώτη μεταγραφή για την νέα αγωνιστική περίοδο και αναμένεται με την εμπειρία του να συμβάλει τα μέγιστα στην φετινή μας προσπάθεια.

Επίσης η Α.Ε. Διμηνίου ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού, Δημήτρη Μοράλες από τον Εθνικό Βόλου. Ο Δημήτρη Μοράλες είναι 32 ετών και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων με τα χρώματα της Λάρισας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Β’ Εθνική και στην Α’ Εθνική Κατηγορία της Κύπρου με την ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς».

Ο Άρης Μελ.  

Τις δύο πρώτες του μεταγραφές πραγματοποίησε ο Άρης Μελισσατίκων. Συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» απέκτησαν τους Γιάννη Ακτσιαλή και Γιώργο Φάσουλα που πέρυσι έπαιξαν στον Θησέα Αγριάς. Ο πρώτος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και ο δεύτερος είναι αμυντικός, ενώ πιστεύεται ότι και οι δύο θα βοηθήσουν σημαντικά τον Άρη στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το