Photo Gallery, Τοπικά

Διάσημοι ηθοποιοί και πρίγκιπες στις Σποράδες

Η θαλαμηγός Alexander των Σπύρου και Μαριάνας Λάτση φιλοξενεί τους Ντε Νίρο, Τραβόλτα, Κάρολο και Καμίλα

Άφησαν το Χόλιγουντ και το Μπάκιγχαμ και παρέα με τον Έλληνα εφοπλιστή και μεγαλοεπιχειρηματία κ. Σπύρο Λάτση, κάνουν κρουαζιέρα στα νησιά των Βορείων Σποράδων με τη θαλαμηγό Alexander. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τζον Τραβόλτα, παρέα με τον πρίγκιπα Κάρολο της Αγγλίας και τη σύζυγό του Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς είναι φιλοξενούμενοι του Σπύρου Λάτση, στη θαλαμηγό του και απολαμβάνουν από την περασμένη Τρίτη τις ομορφιές των Βορείων Σποράδων.

Χθες το απόγευμα η πολυτελής θαλαμηγός βρισκόταν αγκυροβολημένη ανοιχτά της νησίδας Μεγάλος Τσουγκριάς της Σκιάθου και σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι γνωστοί σταρ του κινηματογράφου, το πριγκηπικό ζεύγος της Αγγλίας και ο Έλληνας εφοπλιστής επρόκειτο χθες το βράδυ να ξεφαντώσουν σε πάρτι, που θα διοργανωνόταν στην παραλία της νησίδας Άρκος, πάνω στην άμμο… Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο καταστηματάρχης της καντίνας που λειτουργεί τους θερινούς μήνες στην Άρκο είχε παραγγείλει ποσότητες ψαριών, όπως συναγρίδες, αστακούς, καραβίδες, για το δείπνο των συμμετεχόντων στο πάρτι. Επρόκειτο επίσης να φωταγωγηθεί η παραλία της νησίδας.

Ο πρίγκιπας της Αγγλίας και διάδοχος του στέμματος της Βρετανίας
Κάρολος, μαζί με τους γνωστούς σταρ του Χόλιγουντ και με τη θαλαμηγό του κ. Λάτση επισκέφθηκαν προχθές το πρωί και τη Σκόπελο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το νησί, αρχικά η θαλαμηγός κατευθύνθηκε στην πανέμορφη παραλία Μηλιά και κατόπιν αγκυροβόλησε ανοιχτά του λιμανιού της χώρας Σκοπέλου, απ’ όπου και απέπλευσε χθες το πρωί, επιστρέφοντας στη Σκιάθο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η παρέα των φιλοξενούμενων του Έλληνα εφοπλιστή κατέβηκε με φουσκωτά σε μια ερημική παραλία, την Τουφεκόβεργα, όπου και απόλαυσαν το μπάνιο τους.

Η άφιξη της θαλαμηγού με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τη σύζυγο και δύο από τα έξη παιδιά τους, τον Τζον Τραβόλτα με τη σύζυγό του ηθοποιό Κέλι Πρέστον, τον Κάρολο, την Καμίλα και το Σπύρο και τη Μαριάνα Λάτση έγινε στις Βόρειες Σποράδες την Τρίτη. Αρχικά η θαλαμηγός αγκυροβόλησε ανοιχτά από τις Κουκουναριές.

Ο μεγαλοεφοπλιστής, που διατηρεί σχέσεις με πολλά εκλεκτά μέλη του διεθνούς τζετ σετ, είναι συχνός επισκέπτης του νησιού του Παπαδιαμάντη και έχει φιλοξενήσει στη θαλαμηγό του κατά καιρούς την οικογένεια Μπους, τον Εμίρ Κουστουρίτσα, τον Έλτον Τζον, τους Ρόλινγκ Στόουνς κ.ά.

Την Τρίτη το απόγευμα η θαλαμηγός αγκυροβόλησε ανοιχτά του Πατητηριού στην Αλόννησο και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τζον Τραβόλτα  με τις συζύγους τους και η Μαριάνα Λάτση εθεάθησαν στην καφετέρια Χαγιάτι στη Χώρα Αλοννήσου, όπου είδαν το ηλιοβασίλεμα. Μάλιστα ήπιαν ούζο και κοκτέιλ, ενώ είχαν μαζί ένα πεπαλαιωμένο αμερικάνικο ουίσκι και μια σαμπάνια. Μαζί τους ήταν επίσης, όπως δήλωσε η καταστηματάρχης κ. Μένη Βασιλείου, ένας προσωπικός τους φωτογράφος και δύο συνοδοί-προσωπικό της θαλαμηγού. Η σύζυγος του Ντε Νίρο συνεχάρη μάλιστα την κ. Βασιλείου για την περιποίηση που τους επιφύλαξε, ενώ πολλοί τουρίστες ζήτησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί με τους δύο ηθοποιούς.

Αν και κατασκευάστηκε το 1965, η θαλαμηγός Alexander της οικογένειας Λάτση, μπαίνει στην πρώτη δεκάδα των μεγαλύτερων θαλαμηγών του κόσμου, με τα 123 μέτρα μήκος που διαθέτει. Μπορεί να υποδεχτεί 80 καλεσμένους, πιάνει 16 κόμβους και φημίζεται για τις ανέσεις της. Αποτελεί ιδανική επιλογή, είτε πρόκειται για οικογένειες, είτε για ομάδες ανθρώπων. Διαθέτει 40 καμπίνες και 14 σουίτες, που όλες έχουν από δύο διπλές κρεβατοκάμαρες. Τα 57 μέλη του πληρώματος έχουν επιφορτιστεί με το να ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες των ταξιδιωτών, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στην ντισκοτέκ που διαθέτει η θαλαμηγός, τον κινηματογράφο 27 θέσεων, τον πολυχώρο για παιδιά και τον ειδικό χώρο για προγράμματα ομορφιάς. Διαθέτει ακόμη ελικοδρόμιο, ένα μικρό νοσοκομείο για παν ενδεχόμενο, όπως επίσης και ένα άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Τη θαλαμηγό οι κληρονόμοι του καπετάν Γιάννη Λάτση, ο Σπύρος, η Μαριάννα και η Μαργαρίτα Λάτση, είχαν «βγάλει στο σφυρί». Η αγγελία για την πώληση της θαλαμηγού είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρίας του Σπύρου Λάτση.

Το κόστος πώλησης της θαλαμηγού έφτανε τα 70.000.000 ευρώ.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

1 Comment

  1. Καλησπέρα σε όλους σας συγνώμη για την ενόχληση και την άσχετη ερώτηση είμαστε μεγάλη θαυμαστές του John Travolta και μάθαμε από το site σας ότι βρίσκεται στην Ελλάδα θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε που βρισκετε τωρα ? θα πάει σε αλλά νησιά είναι μεγάλη μας επιθυμία να τον συναντήσουμε για 1 λεπτό. Χίλια συγνώμη για την ερωτήσει ελπίζω να μας απαντήσετε. Είναι το όνειρο μας να τον συναντήσουμε . Καλό βράδυ.

Μοιραστείτε το