Photo Gallery, Αθλητισμός

Κανένα πρόβλημα με το πιστοποιητικό

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα 

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχει η Νίκη με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αφού εξασφάλισε την φορολογική και την ασφαλιστική ενημερότητα με τα οποία θα συμπληρωθεί ο φάκελος της ΠΑΕ. Μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα η προσοχή όλων στρέφεται στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό. Άνοδο στη Σούπερ Λιγκ «βλέπει» ο Κώστας Φλίγκος που έδωσε συνέντευξη σε αθηναϊκή ιστοσελίδα. Η ΠΑΕ Νίκη θα τιμήσει τη μνήμη του άτυχου φιλάθλου Κώστα Τσιαμήτα στο ματς με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο Πανθεσσαλικό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη ολοκλήρωσε τις απαιτούμενες ενέργειες και τελικά ήλθε σε συμφωνία με την εφορία και το ΙΚΑ για την απόκτηση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας. Έτσι, ο φάκελός της που έχει κατατεθεί στην Ε.Ε.Α. θα συμπληρωθεί και η ομάδα δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα με τη συμμετοχή της στη Β’ Εθνική. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη, που αναρτήθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Τα σχετικά έγγραφα θα κατατεθούν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος αδειοδότησης της ΠΑΕ». 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στη Νίκη τα έχουν με την ατυχία τους. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κόντρα στον Απόλλωνα και δικαιούταν το «τρίποντο». Ωστόσο, δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, όταν πλέον τα χρονικά περιθώρια για αντίδραση ήταν πάρα πολύ στενά. Έτσι, χάθηκαν δύο πόντοι, που η Νίκη θα προσπαθήσει να καλύψει στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πιερικό. Εκεί στρέφεται πλέον η προσοχή όλων στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο.

Αυτό επεσήμανε μετά το τέλος του αγώνα της Τετάρτης και ο Κώστας Φλίγκος, λέγοντας ότι: «Ήμασταν καλύτερη ομάδα από το πρώτο λεπτό ως και το τέλος του ημιχρόνου. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες και ήμασταν άτυχοι γιατί. βρήκαμε απέναντί μας έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Συνεχίζουμε έχοντας μία πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας, αυτή με αντίπαλο τον Πιερικό κι εκεί θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε τους χαμένους βαθμούς»

Ο ίδιος παίκτης αναφέρθηκε και στους στόχους της Νίκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα mikriliga.com: «Οι στόχοι της ομάδας μου είναι η είσοδος στα πλέι οφ. Επειδή είμαστε νεοφώτιστοι κοιτάμε αρχικά να διεκδικήσουμε με αυτό τον τρόπο την άνοδο. Όμως, το πολύ καλό ρόστερ που έχουμε μπορεί να μας βοηθήσει για την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Από την πλευρά μου, επιθυμώ να έχω την υγεία μου και να βοηθάω την ομάδα δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό. Η πρώτη μου συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής συνοδεύτηκε με γκολ και ήταν κάτι το φανταστικό. Πάντως, κοιτάζω και μέσα από τις προπονήσεις να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και σε αυτό έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο ο κ. Αμανατίδης. Ο προπονητής μου με εμπιστεύεται και με έχει βοηθήσει σημαντικά για να έχω καλή ψυχολογία».

Στο μεταξύ, την ανωτερότητα της Νίκης στο παιχνίδι της Τετάρτης παραδέχθηκε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Σταμάτης Βελλής που μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

«Αντιμετωπίσαμε εκτός έδρας την ομάδα με ένα από τα ποιοτικότερα, αν όχι το ποιοτικότερο ρόστερ της Football League. Αρκεί να αναφέρω ότι 4-5 παίκτες που αγωνίστηκαν προέρχονται από την Superleague, και όλοι οι υπόλοιποι από ομάδες που πρωταγωνίστησαν στην Football League.

Αυτό φάνηκε στο γήπεδο, όπου η τεχνική υπεροχή της Νίκης Βόλου ήταν εμφανής σε πολλά σημεία του αγώνα και πρέπει να ομολογήσω ότι σε ορισμένα σημεία του αγώνα έπαιξε μπάλα ανωτέρου επιπέδου από αρκετές ομάδες της Superleague που έχει τύχει να δω.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και προσωπικά τον κ. Ανδρέα Πάτση για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν, υπόσχομαι να την ανταποδώσουμε στο Β’ γύρο, και της εύχομαι καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα».

Ο Κιοτζένης «σφυρίζει»

τους «κυανόλευκους»

Ο κ. Ευάγγελος Κιοτζένης από την ΕΠΣ Καβάλας ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο παιχνίδι της Νίκης με τον Πιερικό στο στάδιο της Κατερίνης. Βοηθοί του θα είναι ο κ. Βασίλειος Καραβασίλης από την ίδια Ένωση και ο κ. Ιωάννης Βάντσης της ΕΠΣ Δράμας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Τοπούζης από την ΕΠΣ Θράκης και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Ηλίας Φίτσας από την Πρέβεζα.

«Εκστρατεία»

στην Κατερίνη

οι οργανωμένοι

«Εκστρατεία» στην Κατερίνη ετοιμάζονται να κάνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης την Κυριακή, προκειμένου να ενισχύουν την αγαπημένη τους ομάδα στην αναμέτρηση με τον Πιερικό. Μάλιστα οι συστεγασμένοι σύνδεσμοι Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», Θύρα 3 και Vamvakourgia Club εξέδωσαν και την παρακάτω ανακοίνωση:       

«Αδέρφια, το ταξίδι μας συνεχίζεται την Κυριακή, με επόμενο σταθμό την Κατερίνη. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στα γραφεία των συνδέσμων, Μαιάνδρου 14. Επίσης για σήμερα Παρασκευή 5/10και ώρα 7.30 το απόγευμα, ορίστηκε τακτική γενική συνέλευση, στην οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο τα μέλη που έκαναν αίτηση εγγραφής με την νέα διαδικασία (να υπενθυμίσουμε ότι κατόπιν της ανασύστασης του συνδέσμου, έχουν πάψει να ισχύουν οι παλιές κάρτες μελών). Κατά την γενική συνέλευση θα συζητηθούν διάφορα ενδιαφέροντα θέματα που

απαιτούν την συμμετοχή όλων. Επίσης θα οριστούν, η διαδικασία και η ημερομηνία των εκλογών».

Η ΠΑΕ τιμά τη μνήμη

του Κ. Τσιαμήτα

Η ΠΑΕ Νίκη θα τιμήσει τη μνήμη του άτυχου φιλάθλου Κώστα Τσιαμήτα στο ματς με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο Πανθεσσαλικό. Με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί τα εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Κώστα Τσιαμήτα στο πέταλο του Πανθεσσαλικού σταδίου, που έχει σκορπίσει τη θλίψη στην οικογένεια της Νίκης, αποφάσισε:

Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο αρχηγός της ομάδας μας και οι ποδοσφαιριστές μας να αφήσουν ανθοδέσμη τιμώντας τη μνήμη του στο σημείο της κερκίδας απ’ όπου παρακολουθούσε το ματς με τον Απόλλωνα. Η ομάδα μας να αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια στον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης». 

Επίσης, για τον άδικο χαμό του Κώστα Τσιαμήτα εξέδωσαν ανακοίνωση και οι σύνδεσμοι Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», Θύρα 3 και Vamvakourgia Club:

«Για τη Νικάρα κουβεντιάζαμε πολύ, μα έφυγες φίλε …». Με ένα  τραγούδι σε αποχαιρετάμε αδερφέ Κώστα Τσιαμήτα. Η μεγάλη οικογένεια της Νίκης πενθεί μαζί με την οικογένειά σου. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση με τα υπόλοιπα αδέρφια μας εκεί ψηλά. Είμαστε σίγουροι φίλε, ότι έφυγες ευτυχισμένος, βλέποντας την μεγάλη

σου αγάπη να μας κάνει όλους περήφανους.  Η θέση σου δεν θα μείνει ορφανή, γιατί σίγουρα η ψυχή σου θα είναι μαζί μας στο γήπεδο να μας συντροφεύει.

Τα εισιτήρια διαρκείας

της Ερασιτεχνικής

Συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου. Συγκεκριμένα, για τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων μπάσκετ ανδρών (Α2 Εθνική κατηγορία), πόλο ανδρών (Β’ Εθνική κατηγορία), μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, όπως και για τους αγώνες των Νέων Αθλητών Νίκης σε ποδόσφαιρο (Β’ ΕΠΣΘ) και μπάσκετ (Α1 ΕΣΚΑΘ). Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 60 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Μαιάνδρου 14 τις ώρες 11.00-13.00 και 19.00-21.00, καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 24210-60320.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το