Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Θρήνος για τον αιφνίδιο θάνατο 38χρονου

 

Σήμερα η κηδεία του από την εκκλησία της Αναλήψεως
Σήμερα η κηδεία του από την εκκλησία της Αναλήψεως

 

Η καρδιά τον «πρόδωσε» σε ηλικία 38 ετών. Ένας νέος άνθρωπος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή καθώς υπέστη θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο, την ώρα που βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο Μαντούδι της Εύβοιας όπου είχε μεταβεί για επαγγελματικό ταξίδι. Η οικογένεια του 38χρονου Δημήτρη Παπαρρήγα έχει βυθιστεί στο πένθος από τον αναπάντεχο θάνατό του. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι «έφυγε» τόσο απροσδόκητα.

Ο άτυχος 38χρονος Δημήτρης Παπαρρήγας εργάζονταν στην εταιρεία «Αειφόρος» του ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ στον Αλμυρό. Είναι θυγατρική εταιρεία της «Χαλυβουργίας» Αλμυρού. Στην επιχείρηση είχε προσληφθεί εδώ και 10 περίπου χρόνια. Την Τετάρτη είχε μεταβεί στην Εύβοια για εργασία όταν – όπως όλα δείχνουν – ευρισκόμενος στο ξενοδοχείο αισθάνθηκε αδιαθεσία. Στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή είχε αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια. Διενεργήθηκε νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια.

Ο θάνατος αποδίδεται σε ανακοπή της καρδιάς.

Ο Δημήτρης Παπαρρήγας ήταν γέννημα-θρέμμα Βολιώτης, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά φίλος και συνάδελφός του. Ήταν άνθρωπος που αγαπούσε τη ζωή. Όπως αναφέρθηκε ήταν άνθρωπος που αγαπούσε τα σπορ. Ήταν λάτρης του αθλήματος παρά πέντε. Χαρακτηριστικά μάλιστα αναφέρθηκε ότι δεν κάπνιζε, ήταν υγιέστατος, ποτέ δεν είχε παραπονεθεί για θέματα υγείας και ο αιφνίδιος θάνατός του, τους έχει όλους «παγώσει». Ο 38χρονος ήταν πολύ κοινωνικός και αρκετά γνωστός στο Βόλο.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού μόλις 17 μηνών.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, στις 11.30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Βόλου. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό στις 10.30 το πρωί για όσους θέλουν να τον αποχαιρετήσουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το