Photo Gallery, Αθλητισμός

Ημέρα Κυπέλλου στην ΕΠΣΘ

 

Ημέρα Κυπέλλου είναι η σημερινή για την ΕΠΣΘ. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν τρεις «νοκ άουτ» αναμετρήσεις για την β’ φάση του θεσμού με τις νικήτριες ομάδες να προκρίνονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση, ενώ αν χρειαστεί θα εκτελεστούν και πέναλτι.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Πρώτο χρονικά είναι το παιχνίδι του τυπικά γηπεδούχου Μαγνησιακού με την Αγία Παρασκευή το οποίο προγραμματίστηκε να διεξαχθεί στο γήπεδο της δεύτερης και να αρχίσει στις 14.00. Οι δύο ομάδες είχαν προσφέρει πλούσιο θέαμα στο μεταξύ τους μας για το πρωτάθλημα, που όμως είχε γίνει στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Εκεί ο Μαγνησιακός είχε προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη είχαν έρθει τα πάνω-κάτω και η Αγία Παρασκευή πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με 2-3. Μένει να δούμε αν και πάλι θα γίνει ένα ματς με πολλά γκολ και έντονο σασπένς.

Στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος στις 15.00 θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αυτό ανάμεσα στον Άρη Μελισσατίκων και τον Γ.Σ. Αλμυρού. Οι γηπεδούχοι αποτελούν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Α’ ΕΠΣΘ και δίκαια έχουν φιλοδοξίες στο κύπελλο. Όμως απέναντί τους θα βρουν μία παραδοσιακή δύναμη στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που μάλιστα θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της. Ως γνωστόν ο Θόδωρος Ανδρουτσόπουλος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία των «κυανολεύκων» και τη θέση του πήρε ο Κώστας Κούτσικας, που σίγουρα θα θέλει να κάνει πετυχημένο ντεμπούτο.

Τέλος, στα Κάτω Λεχώνια στις 3 μ.μ. ο Θησέας θα φιλοξενήσει τη Δήμητρα Ευξεινούπολης. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες στο πρωτάθλημα και όπως είναι λογικό θα επιδιώξουν πάση θυσία την πρόκριση στο κύπελλο, όχι μόνο για να συνεχίσουν στη διοργάνωση, αλλά και γενικότερα για να ανέβει η ψυχολογία τους. Σημειώνεται ότι και ο Θησέας θα έχει νέο προπονητή μια και πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Παπαστεργίου.

Για να ολοκληρωθεί η β’ φάση του κυπέλλου θα γίνουν άλλα δύο ματς σε ημερομηνίες που θα ορίσει η ΕΠΣΘ. Ο Εθνικός θα παίξει με τον Ρήγα Φεραίο (οι δύο ομάδες δεν γινόταν να παίξουν σήμερα, αφού αύριο οι Βελεστινιώτες δίνουν αγώνα για τη Δ’ Εθνική) και η Σκιάθος με τον Αστέρα Ριζομύλου. Σημειώνεται, ότι χωρίς αγώνα στους «8» έχουν περάσει οι Α.Ε. Διμηνίου, Πύρασος και Πρωτεσίλαος.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές με τους βοηθούς τους:

Γηπ. Αγίας Παρασκευής, 14.00, Μαγνησιακός-Αγία Παρασκευή: Σκουλάς, Θεοχάρης, Γόργορης (παρ. Παγωνόπουλος).

Ι.Μ. Δημητριάδος, 15.00, Άρης Μελ.-Γ.Σ. Αλμυρού: Κρητικός, Μπέλου, Κουβάτα (παρ. Κουζάκης).

Κ. Λεχωνίων, 15.00, Θησέας-Δήμητρα: Δαλούκας, Τασιόπουλος, Τσιγγινές (παρ. Παπακλωνάρης). 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το