Photo Gallery, Αθλητισμός

«Λαβωμένος» ο Ρήγας

Το δεύτερο παιχνίδι μακριά από το γήπεδό του σε ισάριθμες αγωνιστικές του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής δίνει αύριο ο Ρήγας Φεραίος. Η ομάδα του Βελεστίνου θα αντιμετωπίσει τον Αμπελωνιακό και παρά τις απουσίες της θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 3 μ.μ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Με τον Αμπελωνιακό Λάρισας εκτός έδρας θα αναμετρηθεί αύριο ο Ρήγας Φεραίος. Οι «κυανόλευκοι» της Μαγνησίας έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι αυτό και παρότι θα αγωνιστούν με απουσίες ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να επιστρέψουν στη βάση τους με βαθμό ή βαθμούς.

Αρκεί βέβαια, η τύχη να μην τους γυρίσει την πλάτη και οι ίδιοι να μείνουν συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του αγώνα προκειμένου να μην την πάθουν όπως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Καρδίτσα. Εκεί, δηλαδή, που άνοιξαν το σκορ στα μέσα του β’ μέρους απέναντι στον τοπικό ΑΟΚ, αλλά δέχθηκαν δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο από στημένες φάσεις για να χάσουν με αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι.

«Χωρίς αμφιβολία μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας, όπως εξάλλου είναι όλοι στο φετινό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Θα κοντράρουμε μία δυνατή ομάδα που θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά στη «Θ» ο προπονητής του Ρήγα Λάκης Μπακάλης και συνέχισε: «Γνωρίζουμε πως οι αντίπαλοί μας θα παίξουν δυνατά μια και το γήπεδο βρίσκεται σε κακή κατάσταση και δεν προσφέρεται για ποδόσφαιρο με υψηλή τεχνική. Έτσι, για να πετύχουμε το στόχο μας θα πρέπει στη δύναμή τους να αντιπαρατάξουμε περισσότερη δύναμη και πάθος. Η έδρα του Αμπελωνιακού ξέρουμε ότι είναι δύσκολη, αφού ο κόσμος είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός. Όμως εμάς δεν θα πρέπει να μας απασχολεί αυτό. Εκείνο που επιβάλλεται να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, ώστε να καταφέρουμε να το φέρουμε στα μέτρα μας».

Το καλοκαίρι ο Ρήγας είχε αγωνιστεί στο ίδιο γήπεδο σε φιλικό ματς και είχε νικήσει τον Αμπελωνιακό με 1-0, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βουραζέρη στο 87’. Όμως σύμφωνα με τον κ. Μπακάλη αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία: «Τα φιλικά παιχνίδια γίνονται μόνο για την αρτιότερη προετοιμασία των ομάδων. Δεν δίνω σημασία στα αποτελέσματα και γι’ αυτό πιστεύω πως δεν θα παίξει κανένα ρόλο το ότι κερδίσαμε το καλοκαίρι στον Αμπελώνα. Τα ίδια θα έλεγα και αν είχαμε χάσει. Η ουσία είναι να δείξουμε στον αγώνα της Κυριακής το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ο αγωνιστικός τομέας

Αρκετές και σημαντικές απουσίες θα έχει ο Ρήγας στην αυριανή αναμέτρηση. Η ΕΠΟ ενημέρωσε την ομάδα του Βελεστίνου ότι ο Γιώργος Χατζής πρέπει να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής που «χρωστούσε» από την περίοδο 2010-11. Έτσι, ο έμπειρος μέσος έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Δημήτρης Ρηγίνος, που πρέπει να μεταβεί στην Κομοτηνή για την ορκωμοσία στο πτυχίο του.

Επίσης, για δικούς του λόγους απέχει από τις εκδηλώσεις της ομάδας ο Βαγγέλης Σφυρής και όπως είναι λογικό δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Τέλος, ακόμη δεν μπορούν να βοηθήσουν οι Θανάσης Μπλέτσας και Δημήτρης Βογιατζής, που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, καθώς και ο στρατευμένος Δημήτρης Χατζηαθανασίου.

Τέλος, αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Νίκου Βουραζέρη, που αισθάνεται ενοχλήσεις. Το πιθανότερο είναι να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα και η συμμετοχή του στο ματς να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Στην αποστολή του Ρήγα θα είναι οι: Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Μπουρίτας, Νίκος Βουραζέρης, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσος, Αλέκος Κατσίκης, Βαλάντης Κόκκας, Φίλιππος Ρουκάς, Χρήστος Σπαθής, Παναγιώτης Κουντούρης, Στέργιος Μπακάλης, Χάρης Μπίκας, Αιμίλιος Ρέβης, Δημήτρης Γάρος, Μάριος Γκουντόλος, Γιώργος Μιχολίτσης, Μάνος Πάσχος, Μιχάλης Τσουκάλης, Βαλάντης Ντόντος και Παναγιώτης Γκουγιάνος.

* Διαιτητής του αγώνα Αμπελωνιακός-Ρήγας θα είναι ο κ. Σταύρος Τσιμεντερίδης της ΕΠΣ Κοζάνης, έχοντας ως συνεργάτες τους κ.κ. Αστέριο Σύκο και Νικόλαο Ιωαννίδη της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Μιλτιάδης Θεοχάρης από τα Τρίκαλα.

Το πρόγραμμα

Για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής θα πραγματοποιηθούν αύριο οι κάτωθι συναντήσεις:

Ανδρούτσος Γρ.-Ελασσόνα
Λαμία-Δωτιέας Αγιάς
Αίολος Καρπ.-Α.Ο. Καρδίτσας
Α.Ε. Λεονταρίου-Αχιλλέας Δομ.
Αμπελωνιακός-Ρήγας Φεραίος
Ρεπό: Πυργετός

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το