Τοπικά

Καμμένος: Να διώξουμε τους δανειστές από τη χώρα

Πολιτικούς απατεώνες χαρακτήρισε τους κυβερνώντες από το Βόλο ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος, ο οποίος κάλεσε τον λαό σε αγώνα ενάντια στους δανειστές για να τους «διώξουμε από την χώρα», όπως τόνισε και να «την παραδώσουμε ελεύθερη στα παιδιά μας».

Ο κ. Καμμένος περιοδεύει από χθες στη Μαγνησία και το βράδυ εγκαινίασε τα γραφεία του κόμματος στο Βόλο, στην οδό Χατζηαργύρη – Ιάσονος. Σήμερα θα συνεχίσει την περιοδεία του και θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων. Αύριο Κυριακή θα μεταβεί στη Σκιάθο και θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο.

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» άρχισε από το Βόλο τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα, σε μία προσπάθεια να πείσει τους πολίτες για τις θέσεις τους κόμματός του και κυρίως για την «ανατροπή»- όπως είπε- που πρέπει να γίνει, αφού οι θυσίες δεν πρόκειται να «πιάσουν τόπο».

Προσερχόμενος στα γραφεία του κόμματος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες» αισθάνονται δικαιωμένοι μετά την είδηση που μετέδωσε χθες  αργά το απόγευμα το πρακτορείο «Ρόϋτερς» ότι η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναγνωρίζει πως ακόμη και εάν ληφθούν τα 89 μέτρα η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να ανακάμψει, αφού προβλέπει ότι το 2020 το χρέος θα παραμένει στο 120% του ΑΕΠ.

«Η πολιτική του μνημονίου απέτυχε ήδη» τόνισε με έμφαση ο Πάνος Καμμένος και συνέχισε: «Οι θυσίες του ελληνικού λαού πάνε στράφι. Τα νέα μέτρα οδηγούν σε πιο βαθιά ύφεση και νέα λουκέτα και ανεργία. Οδηγούν σε αυτοκτονίες. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε νέα εξαθλίωση. Καλώ όλους τους πολίτες να συστρατευθούν, για να διώξουμε από την Ελλάδα τους υπαλλήλους δανειστές μας. Εμείς θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση να δίνουμε τη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το