Αθλητισμός

Ζητούν παράταση οι Άραβες

Μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου όπου θα ξεκαθαρίσει αν θα αναλάβουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Παράταση μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου και την υπομονή του κόσμου του ΠΑΟΚ ζήτησαν οι Άραβες υποψήφιοι επενδυτές. Με ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής του ομίλου Οντέι Αλ Σαμαρί αναφέρει ότι τα χρηματικά ποσά που απαιτούνται είναι περισσότερα από ό,τι είχαν προβλεφθεί. Παράλληλα επιχειρεί να αποσυνδέσει το ενδιαφέρον για την ΠΑΕ με οποιεσδήποτε άλλες επιχειρηματικές βλέψεις του ομίλου και υποστηρίζει πως η πρόθεση επένδυσης στην ΠΑΕ παραμένει.
Μετά την εξέλιξη αυτή, αφενός μεγαλώνει η δυσπιστία για την αληθινή «ατζέντα» των Αράβων, καθώς η παράταση που ζήτησαν συνδέεται από πολλούς με καθυστερήσεις σε άλλες επενδύσεις που θέλουν να κάνουν στη Βόρεια Ελλάδα. Αφετέρου, η διοίκηση της ΠΑΕ και ο Θοδωρής Ζαγοράκης αντιλαμβάνονται πως τουλάχιστον για την ώρα πρέπει να πορευτούν μόνοι τους και με τα περιορισμένα οικονομικά μέσα που διαθέτουν.

Στο μεταξύ, μετά τον Φρανσίσκο Ζουέλα, ο δεύτερος παίκτης που φεύγει από την Τούμπα είναι ο Ανίς Μπουσαϊντί. Σήμερα ο Ανίς Μπουσαϊντί θα περάσει για τελευταία φορά το κατώφλι της Τούμπας. Ο Τυνήσιος μπορεί να είχε δηλώσει ότι θέλει να μείνει μέχρι το καλοκαίρι στην Τούμπα, όμως οι δηλώσεις του μάνατζέρ του επέδρασαν αρνητικά και το κλίμα δεν ήταν το καλύτερο για τον Τυνήσιο αμυντικό.

Χθες είχε συνάντηση με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν και σήμερα αναμένεται να τελειώσει και το τυπικό κομμάτι με τη λύση του συμβολαίου του, με τον ΠΑΟΚ να γλιτώνει 150.000 ευρώ.

Κοντρέρας: Θέλω

να μείνω στον ΠΑΟΚ
Μετά τον Μπρούνο Τσιρίλο και ο έτερος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Κοντρέρας εξέφρασε την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στον «Δικέφαλο» του βορρά.

«Όλα μπορούν να συμβούν. Νιώθω πολύ άνετα και όμορφα στη Θεσσαλονίκη, αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για την αγάπη που μου δείχνουν όλοι, ακόμη και ο τελευταίος φίλαθλος που θα συναντήσω στο δρόμο. Θέλω να συνεχίσω να παίζω για πολύ ακόμη, μακάρι να το κάνω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ».

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου το περασμένο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο, αλλά ευτυχώς το παιχνίδι κύλησε καλά για εμάς και πήραμε τη νίκη. Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο. Η έδρα, το κίνητρο που έχει μία ομάδα όταν παίζει κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς και τα προβλήματα στο να κοντρολάρουμε τους γρήγορους αντιπάλους μας. Ήμασταν, όμως, πολύ αποτελεσματικοί και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα τόνισε: «Πρώτη φορά έζησα κάτι τέτοιο και το ίδιο νομίζω ότι ισχύει και για τους περισσότερους συμπαίκτες μου. Η ομάδα επηρεάστηκε, ξέραμε ότι υπήρχε πρόβλημα πριν το παιχνίδια, νιώσαμε τα χημικά, ενώ υπήρχε και ο φόβος ότι δε θα ξεκινούσε καν το παιχνίδι. Δυστυχώς, στην Ελλάδα αυτά φαίνονται συνηθισμένα και φυσιολογικά».

Ο Κοντρέρας μίλησε και για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη»: «Εγώ και οι συμπαίκτες μου έχουμε μία φιλοδοξία, να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας στον επαναληπτικό. Πρέπει, βεβαίως, να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό με τον απαραίτητο σεβασμό, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Η μοναδική σκέψη που υπάρχει σε όλους μας, είναι να πάμε στο πρώτο παιχνίδι για τη νίκη. Πρώτος στόχος είναι η νίκη και ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το