Αθλητισμός

Επιστρέφει ο Πόνσε – Χωρίς εξέλιξη το θέμα προπονητή

ΠΟΝΣΕ

Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που απασχολεί τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Βαζάκα από το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθρολεύκων». Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις προπονητών που είναι ελεύθεροι αυτή την εποχή, ωστόσο, δεν βιάζονται να πάρουν απόφαση, καθώς θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας με τον Βαζάκα, έχει αρχίσει η προπονητολογία, καθώς  το ένα όνομα διαδέχεται το άλλο. Ακούγονται διάφορα ονόματα, ωστόσο, από την πλευρά της η διοίκηση κρατά κλειστά τα «χαρτιά» της και δεν βγαίνουν προς τα έξω οι κινήσεις που γίνονται. Σήμερα είναι προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και να παρθούν αποφάσεις. Το πιθανότερο είναι ο Μάνουελ Ρόκα να καθίσει στον πάγκο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Φωκικό στο ΕΑΚ (16.00) και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός να προβεί στην απόκτηση προπονητή, ο οποίος θα καθίσει για πρώτη φορά στον «ερυθρόλευκο» πάγκο στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Ρόκα γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Βαζάκα στην τεχνική ηγεσία και μπορεί να κοουτσάρει τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τον Φωκικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από ήττα στο παιχνίδι με τα Χανιά, που του έφερε πίσω στη βαθμολογία και όπως είναι φυσικό η νίκη στο ματς με τον Φωκικό είναι μονόδρομος, όταν μάλιστα ακολουθούν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με Παναχαϊκή και Ηρακλή Ψαχνών, ενώ υπάρχει και η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για το Κύπελλο (31/10). Ήδη ο Ολυμπιακός βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναιγιάλειο, τρεις από την Επισκοπή και τον Ηρακλή Ψαχνών και δύο  από τον Πανηλειακό.

Η εμφάνιση των «ερυθρολεύκων» στα Χανιά ήταν αποκαρδιωτική, καθώς η ομάδα παρουσίασε πολλές αδυναμίες και στις τρεις γραμμές, ενώ της έλειπε το πάθος, η δύναμη και η ταχύτητα, στοιχεία που θα πρέπει να διαθέτει μια ομάδα για να διεκδικήσει τη νίκη. Απέναντι σε έναν αντίπαλο απλά δυνατό, που είχε διάθεση και καλά «τρεξίματα», ο Ολυμπιακός απογοήτευσε με την εμφάνισή του.

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση και να φροντίσουν να ανακάμψουν αγωνιστικά και βαθμολογικά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Φωκικό. Μια ομάδα που πέρυσι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να την κερδίσει, σημειώνοντας δύο ισοπαλίες (0-0 και στα δύο ματς).

 

Έτοιμος ο Πόνσε

Ο Μάνουελ Ρόκα καταστρώνει τα αγωνιστικά πλάνα για το παιχνίδι με τον Φωκικό και χθες γύμνασε τους παίκτες σε δύο γκρουπ. Το πρωί προπονήθηκαν οι αμυντικοί, οι οποίοι δούλεψαν στο κομμάτι της αμυντικής τακτικής και το απόγευμα οι επιθετικοί, δουλεύοντας πάνω στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ο Ντάνι Πόνσε ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και είναι έτοιμος να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Φωκικό. Ο Αργεντινός μέσος δεν αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση στον τετρακέφαλο, ενώ θυμίζουμε πως ήταν «καθαρή» η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή. Ο Στάθης Ρόκας δεν προλαβαίνει το παιχνίδι, με τον 29χρονο μέσο να υπολογίζεται – εκτός απρόοπτου – στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη.

Όσον αφορά την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, αυτό θα φανεί στην προπόνηση της Πέμπτης, όταν ο Μάνουελ Ρόκα στο δίτερμα θα δοκιμάσει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει στην αναμέτρηση με τον Φωκικό. Η ενδεκάδα, πάντως, θα έχει και πάλι κάποιες αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας στα Χανιά.

 

Κυκλοφόρησαν

τα εισιτήρια

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Φωκικός. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Στην κυκλοφορία τέθηκαν από την Τετάρτη τα εισιτήρια του αγώνα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League Ολυμπιακός Βόλου – Φωκικός που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου τo Σάββατο 26/10/2013 στις 4.00 μ.μ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από σήμερα στα εξής σημεία:

Γραφεία ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ΕΑΚ Βόλου, Σταδίου 1, Βόλος, 2421060350

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στράκα, Ιάσονος 99, Βόλος, 2421020720

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βλαχάβα, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, 2421053749

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Καψιώχας, Ελ. Βενιζέλου 3, Βόλος, 2421030249

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Παλληκαρίδης, Ελ. Βενιζέλου 80, Βόλος, 2421032110,

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βούλγαρη, Πολυμέρη 13 (Έναντι Park Hotel), Βόλος, 2421033514

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Θεοχάρης, Γ. Δήμου 170, 38222, Βόλος, 2421041951

Καφέ Foco, Αγριά Βόλου

Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακός Βόλου – Φωκικός έχουν ως εξής: Θύρες 2,3 και 5: 10 ευρώ. Θύρα 4 (για τις θέσεις Silver VIP): 20 Ευρώ

Επιπλέον διατίθενται εισιτήρια γυναικεία και παιδικά με γενική είσοδο 5 ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου».

 

Ο Σωσώνης

«σφυρίζει»

τον Ολυμπιακό Β.

Ο διαιτητής Γιάννης Σωσώνης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Φωκικό, με βοηθούς τους κ.κ. Ανέστη Δουδούμη, Χρήστο Δόσκορη, επίσης από την Φθιώτιδα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Γιάννης Μπλούνας επίσης από τη Φθιώτιδα.

 

Νέα επανασπορά

στον χλοοτάπητα

του ΕΑΚ

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου θα γίνει νέα επανασπορά στο στον χλοοτάπητα του ΕΑΚ. Πριν από έναν περίπου μήνα, μετά το παιχνίδι με τη Γλυφάδα, είχε γίνει η πρώτη επανασπορά, η οποία πέτυχε απόλυτα και το χόρτο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ωστόσο προκειμένου να επιτευχθεί ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου σε συνεργασία με την εταιρία που έχει αναλάβει την ανακατασκευή και τη συντήρηση του χλοοτάπητα, αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα επανασπορά. Μάλιστα, από τη στιγμή που ακολουθούν δύο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας, υπάρχει χρόνος για τη ολοκλήρωση των εργασιών, έτσι ώστε ο χλοοτάπητας του ΕΑΚ να είναι έτοιμος και σε άριστη κατάσταση στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό στις 17 Νοεμβρίου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το