Αθλητισμός

Νίκη Βόλου: Δεν προλαβαίνει ο Σεϊμάν

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προσηλωμένοι στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αιγινιακό είναι στη Νίκη. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους στο πρωτάθλημα της Football League και προετοιμάζονται εντατικά προκειμένου να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Εκτός της δεδομένης απουσίας του Μπακάλη, φαίνεται πως δεν θα αγωνιστεί και ο Σεϊμάν που εξακολουθεί να πονά στη γάμπα. Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε χθες η ΠΑΕ. Αντιπροσωπεία της με επικεφαλής τον Ανδρέα Πάτση επισκέφτηκε τις φυλακές νέων Κασσαβέτειας και μοίρασε μπλουζάκια και μπάλες στους κρατούμενους.

 

Στη Νίκη έχουν αφήσει πίσω τους την επιτυχία επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς και μια και το πρωτάθλημα της Football League έχει πολύ δρόμο ακόμη. Σίγουρα, η ψυχολογία όλων βρίσκεται στα ύψη μετά το εμφατικό 4-1 σε βάρος των Ποντίων, αλλά το ζητούμενο είναι να υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια.

Πλέον, η σκέψη όλων στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο βρίσκεται στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου «Γιάννης Παραλυκίδης», όπου θα επιδιωχθεί το δεύτερο φετινό «διπλό» που θα εδραιώσει τη Νίκη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το μόνο δυσάρεστο για τον τεχνικό της Νίκης Παναγιώτη Τζαναβάρα είναι ότι δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Μικαέλ Σεϊμάν. Στη χθεσινή προπόνηση στο γήπεδο των Καναλίων, ο Γάλλος μέσος δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του. Έδειξε ότι εξακολουθεί να πονά στη γάμπα και έκανε ατομικό πρόγραμμα που περιελάμβανε ελαφρύ τροχάδην. Έτσι, το πιθανότερο είναι να μη χρησιμοποιηθεί το Σάββατο, καθώς ο προπονητής των «κυανολεύκων» θέλει οι παίκτες να είναι 100% έτοιμοι.

Από κει και πέρα δεδομένη είναι η απουσία και του Πάρι Μπακάλη. Μάλιστα, χθες δεν ήταν καν παρών στην προπόνηση. Είχε άδεια να ταξιδέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Κοζάνη για προσωπικούς λόγους. Όσον, αφορά το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας, έχει προγραμματιστεί μία απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο του Διμηνίου.

Στο σαββατιάτικο ματς οι παίκτες της Νίκης δεν θα αισθάνονται μοναξιά μια και οι οργανωμένοι ετοιμάζουν μεγάλη εκδρομή προκειμένου να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδας. Ήδη έχει γνωστοποιηθεί η διοργάνωση εκδρομής από το Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης», ενώ οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν μπορούν να το δηλώσουν στα γραφεία του συνδέσμου.

 

Ο Κιοτζένης «σφυρίζει»

το Σάββατο

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητικές τριάδες των παιχνιδιών της 5ης αγωνιστικής της Football League. Στην αναμέτρηση Αιγινιακός-Νίκη θα «σφυρίξει» ο κ. Ευάγγελος Κιοτζένης της ΕΠΣ Καβάλας με συνεργάτες τους κ.κ. Γεώργιο Λάζαρη της ΕΠΣ Καβάλας και Γεώργιο Μανάκη της ΕΠΣ Θράκης. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Απόστολος Σημαιάκης της ΕΠΣ Χαλκιδικής, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Γεώργιος Φωτιάς, που ανήκει στην ΕΠΣ Σερρών.

 

Το κοινωνικό της

πρόσωπο έδειξε η ΠΑΕ

Στις φυλακές νέων Κασσαβέτειας βρέθηκε χθες αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Νίκη, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Πάτση και έδωσε μπλουζάκια και μπάλες, προκειμένου να μοιραστούν στους κρατούμενους, δείχνοντας για μία ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Μάλιστα η ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Το ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Κασσαβέτειας, επισκέφθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί ο Ανδρέας Πάτσης συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Σέρτζιαν Τσέροβιτς, την υπεύθυνη οργάνωσης και διοίκησης της ΠΑΕ Στέλλα Παύλου, τους ποδοσφαιριστές Ιβάν Γέσιτς, Δήμο Μανουσάκη, Μανώλη Αποστολίδη και τον τεχνικό της ομάδας Νέων Παντελή Βαρβέκη. Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο των φυλακών κ. Αποστολάκη Βασίλειο, στον οποίο έδωσε μπλουζάκια και μπάλες προκειμένου να τα μοιράσει στους κρατούμενους και ευχήθηκε αυτή η δοκιμασία που περνούν να ξεπεραστεί γρήγορα.

Από την πλευρά του ο κ. Αποστολάκης ευχαρίστησε τον Ανδρέα Πάτση για την επίσκεψη και τα δώρα που προσέφερε».

 

Θετικά τα δείγματα

της Ακαδημίας

Θετικά είναι τα πρώτα δείγματα από τη λειτουργία της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Νίκη. Μάλιστα, ήδη δύο ταλαντούχοι «πιτσιρικάδες» κλήθηκαν στη μικτή παίδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας και μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν στον χθεσινό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Τρικάλων. Ο λόγος για τους Γιάννη Κουτσούκη και Θεόδωρο Κουκουτή. Μάλιστα ο πρώτος ήταν βασικός και αγωνίστηκε για 60 λεπτά, ενώ ο δεύτερος έπαιξε ως αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται έως και τα τέλη Οκτωβρίου οι εγγραφές των μικρών αθλητών στο κέντρο πληροφορικής Intered Βόλου (Τοπάλη 32-Ερμού, 2ος όροφος) καθημερινά από ώρες 11.00 -14.00 και 18.00-20.00 και το Σάββατο από ώρες 10.00- 14.00. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι  24210-35060 και 24210-35039. Οι προπονήσεις των μικρών αθλητών γίνονται στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού σταδίου, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το