Κατηγορίες: Photo GalleryΤοπικά

Εμπρησμός σε ΙΧ στον Αλμυρό

Από τη μέχρι τώρα έρευνα άγνωστος φέρεται να τοποθέτησε στουπί με οινόπνευμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου

 

Φωτιά εκδηλώθηκε σε σταθμευμένο ΙΧ στον Αλμυρό, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Η φωτιά επεκτάθηκε σε διπλανό αυτοκίνητο, επίσης σταθμευμένο. Το ευτύχημα είναι ότι η φωτιά έγινε αντιληπτή έγκαιρα από διερχόμενους. Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες από το κλιμάκιο του Αλμυρού με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Η φωτιά είχε σχεδόν σβήσει από τους γείτονες, όταν έφτασαν οι πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η φωτιά εκδηλώθηκε σε ΙΧ μάρκας «Πεζό 307» καμπριολέ. Από τη μέχρι τώρα έρευνα άγνωστος φέρεται να τοποθέτησε στουπί με οινόπνευμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, κοντά στο ντεπόζιτο της βενζίνης. Άναψε φωτιά στο στουπί, που στη συνέχεια μεταδόθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Η φωτιά όμως «άρπαξε» και το πίσω ακριβώς σταθμευμένο όχημα μάρκας «Passat». Το πρώτο όχημα υπέστη ζημιές στο πίσω μέρος και το δεύτερο στο μπροστινό. Διερχόμενος ενημέρωσε για τη φωτιά και σβήστηκε εγκαίρως. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν υπάρχει μαρτυρία για έκρηξη.

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο Αλμυρού συγκέντρωσε τα πρώτα στοιχεία, ενώ την έρευνα διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επίσημα η αιτία της φωτιάς στα αυτοκίνητα είναι άγνωστη. Ως σοβαρό ενδεχόμενο εξετάζεται η περίπτωση του εμπρησμού. Ως πιθανότερο δε κίνητρο τυχόν προσωπική αντιδικία.

Επιχείρηση διάσωσης… κατσίκας

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής από πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου για τη διάσωση ενός ζώου που έπεσε σε πηγάδι. Το περιστατικό συνέβη στα Πευκάκια. Μία κατσίκα έπεσε σε παγίδα βάθους αρκετών μέτρων (υπολογίζεται 10 περίπου). Ο ιδιοκτήτης του ζώου αντελήφθη την πτώση του και ειδοποίησε την Πυροσβεστική. Άμεση ήταν η κινητοποίηση. Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση, όπως σε όλες τις περιπτώσεις διάσωσης. Οι πυροσβέστες έκαναν κάθοδο στο πηγάδι, προσπάθησαν να σώσουν το ζώο, που όμως τελικά ανασύρθηκε πνιγμένο.

Τ. Κ.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Βόλος: Ζήτησε προπληρωμένη κάρτα 100ευρώ, τη φωτογράφισε κι έφυγε

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στον Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 34χρονος, διότι…

24 Δεκεμβρίου 2023

ΔΡΟΜΟΛΕΓΟΝΤΑΣ – Όταν καίμε… αιθανόλη

  Του Βασίλη Καλλία, παιδαγωγού κυκλοφορίας - εκπαιδευτή οδηγών Αλκοόλ και Βόλος, τσιπουράδικα και κρασάδικα,…

24 Δεκεμβρίου 2023

Νεκρός 22χρονος μετά από σφοδρό τροχαίο έξω από τη Λάρισα

Ένας νεκρός 22 ετών είναι ο τραγικός απολογισμός από το σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε το…

24 Δεκεμβρίου 2023

Κινείται για μεταγραφές ο Βόλος

Η Σούπερ Λιγκ διακόπτεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με τους παίκτες…

24 Δεκεμβρίου 2023

Εκσυγχρονισμός αρδευτικού δικτύου στον Δήμο Αλμυρού

  Σύστημα εκσυγχρονισμού, εξοικονόμησης νερού και ενεργειακής αναβάθμισης εγκαταστάσεων άρδευσης θα προμηθευτεί ο Δήμος Αλμυρού…

24 Δεκεμβρίου 2023

Αναβιώνει το «βαρέλι του τροχονόμου» στον Βόλο

Μέχρι σήμερα Κυριακή και μετά από Τετάρτη μετά τα Χριστούγεννα μέχρι παραμονή Πρωτοχρονιάς θα βρίσκεται…

24 Δεκεμβρίου 2023