Αθλητισμός

Κινείται για μεταγραφές ο Βόλος

Η Σούπερ Λιγκ διακόπτεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με τους παίκτες των ομάδων να γεμίζουν τις μπαταρίες τους, καθώς το πρωτάθλημα επαναρχίζει στις 3 Ιανουαρίου.

Οι «κυανέρυθροι» θα ξεκουραστούν για λίγες μέρες, καθώς βρίσκονται σε άδεια για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και θα επιστρέψουν στο γήπεδο την τρίτη μέρα των Χριστουγέννων, όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» την Τετάρτη 3/1.

Στη διοίκηση της ΠΑΕ, ωστόσο, υπάρχει έντονη κινητικότητα, καθώς είναι δεδομένο ότι ο Βόλος θα κινηθεί δραστήρια στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να έρθουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα βοηθήσουν τον σύλλογο να έχει καλύτερη πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είναι γεγονός ότι υπήρξαν αρκετές μεταγραφικές αστοχίες το περασμένο καλοκαίρι κι αυτό φάνηκε στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κρούζλιακ κι ενώ το πρωτάθλημα είχε αρχίσει, ο Βόλος δεν κατάφερε να αποκτήσει έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Ανακοίνωσε μεν την απόκτηση του Μίκαελ Ντούρεσταμ στις 30 Σεπτεμβρίου, με τον Σουηδό κεντρικό αμυντικό επί της ουσίας να μην γίνεται ποτέ μέλος της ομάδας. Εδώ και καιρό αποτελεί παρελθόν, δίχως καν η διοίκηση της ΠΑΕ να ανακοινώσει το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Σαμουέλ Μραζ έλυσε και αυτός τη συνεργασία τους με την ΠΑΕ, καθώς από την προετοιμασία έδειξε πως δεν είναι ο παίκτης που θα βοηθούσε επιθετικά την ομάδα. Έπαιξε μόλις σε τρία παιχνίδια δίχως να σκοράρει. Πρόσφατα λύθηκε η συνεργασία του Θεοδόση Μαχαίρα με τους «κυανέρυθρους», μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι δανεικός από την ΑΕΚ, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και έφυγε από την ομάδα. Είναι γεγονός, πάντως, ότι ο Μαχαίρας δεν βοήθησε τον Βόλο στο βαθμό που πίστευαν οι άνθρωποι της ομάδας, παίζοντας κυρίως ως αλλαγή στα εννέα παιχνίδια που αγωνίστηκε με λίγα λεπτά συμμετοχή. Μόνο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έπαιξε 90 λεπτά.

Προχθές λύθηκε και η συνεργασία με τον Αχμέτ Ενγκίν. Ο Γερμανός με τουρκική καταγωγή ακραίος επιθετικός, ήρθε στην ομάδα έχοντας καλό βιογραφικό, παίζοντας πέρυσι στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Κασίμπασα. Με τον Βόλο είχε ολιγόλεπτη συμμετοχή στα οκτώ παιχνίδια που έδωσε το «παρών». Ξεκίνησε, ως βασικός, μόνο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο παίζοντας για ένα ημίχρονο. Δεν έδειξε πως είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στα άκρα της επίθεσης με τη διοίκηση να προχωρά στη διακοπή της συνεργασίας με τον Ενγίν, όπως ανακοινώθηκε επίσημα προχθές.

Αυτή τη στιγμή ο Βόλος κινείται για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός κεντρικού αμυντικού και δύο ακραίων επιθετικών. Εφόσον βρεθεί κάτι το αξιόλογο στην ποδοσφαιρική αγορά, δεν αποκλείεται η διοίκηση να φέρει στην ομάδα και έναν επιθετικό κρούσης.

Για τη θέση του τερματοφύλακα έχει ακουστεί, ως γνωστόν, το όνομα του Σουηδού Μάρκο Γιόχανσον, ο οποίος αγωνίζεται στη Χάλμσταντ ως δανεικός από το Αμβούργο. Ο δανεισμός του εκπνέει στο τέλος του χρόνου, ενώ το συμβόλαιό του με την γερμανική ομάδα έχει ισχύ μέχρι το 2025.

Είναι επιβεβλημένη η απόκτηση τερματοφύλακα, από τη στιγμή που ο Βόλος έχει μείνει μόνο με τον Ιβάν Κόστιτς. Ο Μάριος Σιαμπάνης θα χάσει όλη τη χρονιά, καθώς έχει υποβληθεί σε επέμβαση στους χιαστούς, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και ο Σίμος Παπαδόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

 

 

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Εκσυγχρονισμός αρδευτικού δικτύου στον Δήμο Αλμυρού

  Σύστημα εκσυγχρονισμού, εξοικονόμησης νερού και ενεργειακής αναβάθμισης εγκαταστάσεων άρδευσης θα προμηθευτεί ο Δήμος Αλμυρού…

24 Δεκεμβρίου 2023

Αναβιώνει το «βαρέλι του τροχονόμου» στον Βόλο

Μέχρι σήμερα Κυριακή και μετά από Τετάρτη μετά τα Χριστούγεννα μέχρι παραμονή Πρωτοχρονιάς θα βρίσκεται…

24 Δεκεμβρίου 2023

Αστυνομικός ντυμένος Άγιος Βασίλης συνέλαβε μια συμμορία διακίνησης ναρκωτικών – Δείτε βίντεο

Μια ομάδα Περουβιανών αστυνομικών, ένας εκ των οποίων είχε μεταμφιεστεί σε Άι Βασίλη για να…

24 Δεκεμβρίου 2023

Μετά από 17 ώρες απεγκλωβίστηκαν οι Θεσσαλονικείς που είχαν «κολλήσει» εν μέσω χιονοθύελλας στον δρόμο για Βιέννη

Τεράστια ταλαιπωρία βίωσαν 100 Θεσσαλονικείς, που ταξίδευαν για τις διακοπές των Χριστουγέννων, καθώς παρέμειναν εγκλωβισμένοι…

24 Δεκεμβρίου 2023

Έγκλημα στα Καλύβια: Το τηλεφώνημα που οδήγησε στον 16χρονο στην πατροκτονία – Ο ρόλος της μητέρας και του αδερφού του

Ένα τηλεφώνημα φαίνεται ότι ήταν η αφορμή για να σκοτώσει ο 16χρονος τον ίδιο του…

24 Δεκεμβρίου 2023

Ήρθαν τα Χριστούγεννα και η χειμερινή συντήρηση του αυτοκινήτου

  Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, λαμπιόνια, μελωδίες, ρεβεγιόν, μελομακάρονα, ταξίδια και για κάποιους διακοπές. Είναι δεδομένο ότι…

24 Δεκεμβρίου 2023