Αθλητισμός

Δύσκολη αποστολή για Ο.Υ.Κ.Β.

Αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας τον πρωτοπόρο Ν.Ο. Αργοστολίου για την Α2 πόλο


Πολύ δύσκολο έργο θα έχει σήμερα στη 1 το μεσημέρι ο Ο.Υ.Κ.Β., αφού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο Ν.Ο. Αργοστολίου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Α2 πόλο και η ομάδα του Βόλου θα προσπαθήσει για την έκπληξη.


Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Κεφαλονιάς είναι η μόνη που έχει «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα πλέι οφ της διοργάνωσης μετρώντας επτά νίκες στο ενεργητικό της και φτάνοντας τους 21 βαθμούς, ενώ για τις άλλες δύο προνομιούχες θέσεις γίνεται πραγματική μάχη. Ηρακλής και Ο.Υ.Κ.Β. έχουν από 10 βαθμούς, η Γλυφάδα έφτασε τους οκτώ, ενώ Ηλυσιακός και Κέρκυρα έχουν από έξι.

Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα έχει μεγάλη σημασία, κάτι που φυσικά γνωρίζουν πολύ καλά στον Ο.Υ.Κ.Β. Έτσι μπορεί να αποτελούν το αουτσάιντερ της σημερινής συνάντησης, αλλά είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και μία ισοπαλία μπορεί να αποδειχθεί …χρυσάφι στο δρόμο για τα πλέι οφ.

«Το Αργοστόλι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και θέλει να τερματίσει στην κανονική περίοδο έχοντας μόνο νίκες. Σαφώς, λοιπόν, θα έχουν δύσκολο έργο. Ωστόσο, μετά την ήττα μας στο ματς με τη Γλυφάδα δεν έχουμε περιθώρια να επιλέγουμε παιχνίδια. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη νίκη ακόμη και κόντρα στον πρωτοπόρο».

Το παραπάνω σχόλιο ανήκει στον τεχνικό του Ο.Υ.Κ.Β. Ζαφείρη Μαρινάγη που σήμερα θα παρατάξει τους: Τουριόγλου, Βαμβουνάκη, Γλύκα, Χατζηγούλα, Μπλάνα, Ευαγγελό, Μυκονιάτη, Γεωργακόπουλο, Γ. Μαρινάγη, Ιωαννίδη, Κουρτίδη και Μπενόπουλο.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τα παιχνίδια:

Κολ. Ιλίσιο, 13.00, Ηλυσιακός-Ηρακλής: Σκαλοχωρίτης, Κουρτίδης.

Κολ. Αργοστολίου, 13.00, Ν.Ο. Αργοστολίου-Ο.Υ.Κ.Β.: Μοίραλης, Κουρέτας.

Κολ. Γλυφάδας, 15.15, Γλυφάδα-Κέρκυρα: Σταυρίδης, Κατσαρός.

Δύο αγώνες

σήμερα ο ΝΟΒΑ

για τη Β’ Εθνική

Ολοκληρώνεται σήμερα στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας ο Α’ γύρος του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής πόλο. Η ομάδα του ΝΟΒΑ θα αντιμετωπίσει στις 10 το πρωί τον Νηρέα Χαλανδρίου και στις 5.30 το απόγευμα τον Νηρέα Λαμίας. Στη διάθεση του προπονητή Βασίλη Αλαμπάνου είναι οι: Βόντζος, Δ. Μαγκιώρης, Παρασκευόπουλος, Χατζηιωάννου, Πλεμένος, Ζαμάνης, Μωραϊτόπουλος, Χαλάς, Β. Αρνάκης, Θ. Αρνάκης, Μάρκοβιτς, Π. Μαγκιώρης, Μαλαθούνης, Καλουζάκης, Αλεξίου, Τζαμτζής, Βοσινάκης, Οικονομίδης, Κόφφας και Γεωργιάδης.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το κάτωθι:

10.00 Νηρέας Χαλ.-ΝΟΒΑ
11.00 Νηρέας Λαμίας-Χαλκίδα
16.30 ΟΦΘ-Νηρέας Χαλ.
17.30 ΝΟΒΑ-Νηρέας Λαμίας

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το