Photo Gallery, Αθλητισμός

Δεν επαναπαύονται στον Ολυμπιακό Βόλου

ΠΙΝΔΩΝΗΣ

Η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Εθνικό Γαζώρου απασχολεί τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό την περασμένη Κυριακή στο Αγρίνιο, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν στην πρώτη προνομιούχο τριάδα, η οποία οδηγεί απευθείας στη Σούπερ Λιγκ.

Ρεπορτάζ: ΕΥΘΥΜΗΣ Δ. ΧΟΥΤΑΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στα ατομικά λάθη, τα οποία στοίχισαν στον Ολυμπιακό. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ανήκει, πλέον, στο παρελθόν και η προσοχή όλων στο βολιώτικο συγκρότημα έχει στραφεί στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου, με τη νίκη να θεωρείται επιτακτική ανάγκη.

Η αξιοποίηση της έδρας είναι επιβεβλημένη για τον Ολυμπιακό, στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα για την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τέσσερα παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό, ως γηπεδούχοι, μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, με αποκλειστικό στόχο τέσσερις νίκες. Από εκεί και πέρα η ομάδα θα κυνηγήσει να αποσπάσει εκτός έδρας τους βαθμούς που χρειάζονται για να πάρει το εισιτήριο της ανόδου, έχοντας πάντως, δύσκολο πρόγραμμα. Κι αυτό, γιατί θα αντιμετωπίσει ομάδες που στοχεύουν και αυτές στην άνοδο (Νίκη, Εργοτέλη, Απόλλων, Καλλονή), ενώ θα παίξει, επίσης, μακριά από το Βόλο και με Παναχαϊκή και Πιερικό.

Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, εξετάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που τους απασχολεί είναι η αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου. Είναι ένα παιχνίδι «πονηρό», από τη στιγμή που η ομάδα των Σερρών έχει ξεμείνει από στόχους και θα παίξει ελεύθερα, χωρίς άγχος. Πάντως, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχει χάσει την επαφή με τις ομάδες που παλεύουν για να παίξουν στα πλέι οφ. Βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς, 17 πόντους πίσω από την 7η προνομιούχο θέση. Σκοράρει με δυσκολία (έχει πετύχει μόλις 21 γκολ σε 30 παιχνίδια), ενώ αξίζει να τονίσουμε πως οι παίκτες της σερραϊκής ομάδας έχουν να σκοράρουν από το παιχνίδι με την Καβάλα (2-2), που διεξήχθη στις 25 Φεβρουαρίου, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις. Έκτοτε και για επτά παιχνίδια ο Εθνικός Γαζώρου δεν έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, παραμένοντας χωρίς γκολ για 630 λεπτά.

Το γεγονός αυτό δεν εφησυχάζει τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούν τον Εθνικό Γαζώρου και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να πέσουν θύμα έκπληξης.

Θυμίζουμε, το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο Βόλο, πριν από τρεις αγωνιστικές, το οποίο ο Ολυμπιακός κέρδισε με πολύ άγχος, σημειώνοντας ένα τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν σταματά να τονίζει συνεχώς στους παίκτες του να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και προσοχή, ενώ στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να «καθαρίσουν», αν μπορούν το ματς από το πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας ένα σκορ ασφαλείας και δίνοντας τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες, εν όψει και της αναμέτρησης που ακολουθεί με την Παναχαϊκή στην Πάτρα την Τετάρτη 10 Απριλίου.

Παραμένει άγνωστο ακόμη αν ο Σάββας Παντελίδης προβεί σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Παναγιώτη Κατσιαρό, πάντως, να μην αγωνίζεται, καθώς είναι τιμωρημένος. Ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας θα εκτίσει τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του (θα απουσιάσει και από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο) και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Σταμάτης Καρράς.

Εκτός αναμένεται να μείνει και ο Αντόνιο Ανιέτε, ο οποίος υποφέρει από διάστρεμμα και πιθανότατα θα προφυλαχθεί, προκειμένου να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες τους στο ματς με την Παναχαϊκή.

Μετά το ρεπό της Τρίτης χθες οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν το πρωί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, υπό τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη και των συνεργατών του, ενώ από σήμερα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα για τα κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου.

Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζε δικαιολογημένα ο Σπύρος Γόγολος, καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, με τη διοίκηση της ΠΑΕ, την τεχνική ηγεσία και τους συμπαίκτες του να εύχονται να του ζήσει.

Κοντά στην ομάδα

οι φίλαθλοι

Σε ένα ακόμη παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου οι φίλαθλοι της ομάδας ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών», με στόχο να βοηθήσουν με τις εκδηλώσεις τους ποδοσφαιριστές να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη.

Τα εισιτήρια του αγώνα αναμένεται από σήμερα να τεθούν στην κυκλοφορία (θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ) και θα διατίθενται από κεντρικά πρακτορεία ΟΠΑΠ στο Βόλο, από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο Πανθεσσαλικό, καθώς και από τα γραφεία των Austrian Boys.

Η γενική είσοδος και σ’ αυτό το ματς θα είναι 7 ευρώ και 5 ευρώ για τις γυναίκες και τους μαθητές γυμνασίων και λυκείων.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το