Αθλητισμός

Δίνει «μάχη» την Πέμπτη

 

 

Θα εκδικαστεί το αίτημα της Νίκης για τον αγώνα με τους Πόντιους Κατερίνης

 

 

Την Πέμπτη θα δώσει τη μεγάλη «μάχη» η ΠΑΕ Νίκη για να παίξει στη Β’ Εθνική, καθώς τότε θα εκδικαστεί το αίτημά της για διεξαγωγή του αγώνα με τους Πόντιους Κατερίνης. Αύριο στις 7 μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της φετινής περιόδου. Φιλικό με τον Πυργετό στο γήπεδο της Κερασιάς θα δώσουν την Τετάρτη οι «κυανόλευκοι».

 

 

 

Δεκτή έγινε η αίτηση της ΠΑΕ Νίκη για να εκδικαστεί η υπόθεση της διεξαγωγής του αγώνα με τους Πόντιους Κατερίνης. Αυτό θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη και ο αθλητικός δικαστής θα αποφανθεί αν η βολιώτικη ομάδα έχει δίκιο ή όχι.

Θυμίζουμε ότι η συνάντηση με τους Πόντιους Κατερίνης επρόκειτο να διεξαχθεί την τελευταία αγωνιστική του προηγούμενου πρωταθλήματος. Ωστόσο δεν έγινε ποτέ, καθώς η Football League/Football League 2 τιμώρησε τη Νίκη με μηδενισμό από το συγκεκριμένο ματς και με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών για μη εξόφληση παλιότερων χρεών σε ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο πριν εκπνεύσει η προθεσμία πληρωμής των οφειλών, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής είχε αναβάλει τον αγώνα της Νίκης με τους Πόντιους για λόγους ασφαλείας, μια και την ίδια ημέρα διεξαγόταν η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό.

Δυστυχώς, όμως, εκείνη την περίοδο δεν βρέθηκε κανείς, ούτε να πληρώσει για τις οφειλές, αλλά και ούτε να προσβάλλει την απόφαση της διοργανώτριας αρχής. Πάντως έστω και καθυστερημένα η ΠΑΕ Νίκη υπέβαλε αίτημα διεξαγωγής του αγώνα, το οποίο χθες έγινε δεκτό να εξεταστεί από τον αθλητικό δικαστή. Η διαδικασία θα λάβει χώρα την Πέμπτη και οι «κυανόλευκοι» πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν.

Βέβαια τα πράγματα είναι δύσκολα. Το να διεξαχθεί αυτή την περίοδο ένας ποδοσφαιρικός αγώνας της προηγούμενης περιόδου δεν είναι και το πιο σύνηθες, αλλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο τίποτα δεν αποκλείεται. Άλλωστε η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Νίκη ποντάρει ιδιαίτερα στο γεγονός ότι χρονικά η αναβολή έγινε νωρίτερα από τη λήξη της προθεσμίας για εξόφληση των χρεών, γεγονός που σίγουρα είναι υπέρ της.

Σημειώνεται ότι τα Γιαννιτσά ούτε χθες πήραν πιστοποιητικό και έχουν διορία μέχρι την Πέμπτη για να συμπληρώσουν τον φάκελο για τη Football League. Έτσι αν γίνει το ματς στο «Παντελής Μαγουλάς» και η Νίκη κερδίσει, τότε ξεπερνά στη βαθμολογία την Αναγέννηση Γιαννιτσών και τους Πόντιους Κατερίνης κερδίζοντας εκείνη τη θέση στη Β’ Εθνική.

Το σίγουρο είναι ότι στα μεταγραφικά δεν πρόκειται να γίνει κάτι μέχρι τουλάχιστον την Πέμπτη. Κι αυτό γιατί η διοίκηση της ΠΑΕ θέλει πρώτα να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα και μετά θα πράξει ανάλογα.

 

Αύριο η παρουσίαση

των εισιτηρίων διαρκείας

Για αύριο Τετάρτη ορίστηκε η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2011-2012. Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο «Volos Palace», που αποτελεί έναν από τους χορηγούς της ΠΑΕ και θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. Την παρουσίαση θα κάνει ο εκτελεστικός διευθυντής της «κυανόλευκης» εταιρείας Γιώργος Δαλούκας.

Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, όπου αναφέρει τα κάτωθι: «Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 5/10 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα «Θεσσαλία» του  «Volos Palace», ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ κ. Γιώργος Δαλούκας με τους υπεύθυνους μάρκετινγκ της εταιρείας «grafeteria» θα παρουσιάσουν τις νέες κάρτες διαρκείας, της σεζόν 2011-2012. Καλούνται  όλοι οι φίλαθλοι και τα ΜΜΕ να παραβρεθούν στην εκδήλωση».

Τα εισιτήρια διαρκείας, όπως έχει ανακοινωθεί, κοστίζουν 200 ευρώ για τη σκεπαστή κερκίδα και 100 ευρώ για τις κερκίδες της Θύρας 3 και της οδού Μαιάνδρου.

 

Φιλικό με Πυργετό

Στο μεταξύ νέο φιλικό παιχνίδι κλείστηκε για τη Νίκη, η οποία αύριο θα αντιμετωπίσει τον Πυργετό, που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Κερασιάς και θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα θα αρχίσει και η φιλική αναμέτρηση με τη Βέροια, η οποία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το