Αθλητισμός

Υπέγραψαν Μόνχε και Ζαραδούκας

Για τα επόμενα δύο χρόνια θα φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού

 

 

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Γιάννη Ζαραδούκα και του Βιθέντε Μόνχε, οι οποίοι υπέγραψαν για δύο χρόνια. Οι δύο παίκτες είχαν έρθει εδώ και μέρες σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» και χθες ολοκληρώθηκαν και τυπικά οι μεταγραφές.
Ο διεθνής μπακ θα καθυστερήσει να αρχίσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, καθώς ενσωματώθηκε ήδη στην αποστολή της Εθνικής για τα παιχνίδια με Κροατία (7/10) και Γεωργία (11/10) για τα προκριματικά του Euro 2012. Αντίθετα, ο Αργεντινός εξτρέμ θα τεθεί αμέσως στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Βιθέντε Μόνχε και Γιάννη Ζαραδούκα, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας, διάρκειας δύο ετών».

 

Χρηματικό πρόστιμο

στον Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς μπορεί να τα βρήκε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως η διοίκηση δεν θα τον αφήσει ατιμώρητο και αναμένεται να του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ. Πάντως, η κίνηση δυσφορίας του Κέβιν Μιραλάς κατά την αλλαγή του στο «Emirates» έχει ήδη ξεχαστεί στον Ολυμπιακό.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε τετ α τετ με τον Βέλγο επιθετικό και από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής του εμφανίστηκε μετανιωμένος, όλα λύθηκαν και η παρεξήγηση πέρασε σαν να μην είχε συμβεί ποτέ.

Αυτό όμως δεν συμβαίνει και με την διοίκηση του Ολυμπιακού, που δεν ξέχασε το παράπτωμα του Κέβιν Μιραλάς και τον έχει καλέσει ήδη σε απολογία. Ο διεθνής άσος θα συναντηθεί με τον Γιάννη Βρέντζο και θα του δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του.

Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση γνωρίζει πως ο 24χρονος άσος είναι μετανιωμένος και έδειξε μεταμέλεια, όμως θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, περισσότερο για παραδειγματισμό. Αν περάσει ατιμώρητο αυτό το επεισόδιο, θα είναι πιο εύκολο για τους υπόλοιπους να κάνουν ότι θέλουν.

 

Κρίνεται το μέλλον

του Γέστε

Το μέλλον του Φραν Γέστε στον Ολυμπιακό είναι στον αέρα και θα κριθεί σήμερα, αφού θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την αρθροσκόπηση που έκανε δίχως να ενημερώσει κανέναν.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμενόταν να επιστρέψει χθες το βράδυ στην Ελλάδα και σήμερα θα βρεθεί ενώπιον της «ερυθρόλευκης» διοίκησης, προκειμένου να εξηγήσει γιατί έκανε επέμβαση χωρίς να έρθει σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι ιθύνοντες του πρωταθλητή Ελλάδαςείναι ενοχλημένοι με την στάση του Φραν Γέστε και θα φτάσουν την υπόθεση στα άκρα, αφού δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να βρεθούν ζημιωμένοι.

Έτσι λοιπόν, ο 32χρονος άσος θα ερωτηθεί αν είχε ενημερώσει κάποιον από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και αν αποδειχθεί πως δεν είχε πει κάτι σε κάποιον, τότε θα γίνει διακοπή συμβολαίου και ο Γέστε θα αποχωρήσει πρόωρα και άδοξα από τον Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι διοικούντες του Ολυμπιακού γνώριζαν πως ο Ισπανός θα μεταβεί στο Μπιλμπάο και θα εξεταστεί από τον γιατρό του, όμως δεν είχαν ιδέα για αρθροσκόπηση. Η εξέταση από την επέμβαση έχουν μια τεράστια διαφορά.

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το