Τοπικά

Γεωτεχνικές έρευνες στο τμήμα Βελεστίνου – Βόλου – ΠΑΘΕ

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο εκτέλεσης της μελέτης «Βελτίωση Οδικού Τμήματος Σύνδεσης του Βελεστίνου με τον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. και την πόλη του Βόλου», πρόκειται να πραγματοποιηθούν γεωτεχνικές εργασίες επί της κυρίας αρτηρίας της οδού στο οδικό τμήμα της Ε.Ο. Βελεστίνου – Βόλου, από το ύψος της διασταύρωσης του Στρατοπέδου ΠΕΒ έως το ύψος της Χαλυβουργίας Ελλάδος Α.Ε. (συνολικό μήκος 2000 m περίπου).

Για την ασφάλεια των εργαζομένων, των διερχομένων οχημάτων και των επιβατών τους, αλλά και του γεωτρητικού εξοπλισμού, θα εφαρμόζονται καθημερινά για το χρονικό διάστημα από 21-01-2013 έως 26-01-2013 και κατά τις ώρες 07:30 έως 18:00 όλες οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η σχετική σήμανση που αφορά στα Εργοτάξια Μικρής Διάρκειας σε Αυτοκινητοδρόμους και ορίζονται σχετικά στην Υ.Α. «Έγκριση Τεχνικής Προδιαγραφής Σήμανσης Εκτελούμενων Οδικών Έργων εντός και εκτός κατοικημένων περιοχών ως ελάχιστα όρια» (ΦΕΚ 946 Β’/9-7-2003).

Επιπρόσθετα, για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, η Αστυνομική Δ/νση Μαγνησίας εξέδωσε την με α.π. 50349/13/86283 Απόφαση, στην οποία καθορίζονται οι απαραίτητες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που απαιτούνται για την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών. Παρακαλούνται οι οδηγοί να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις υποδείξεις της Τροχαίας και να κινούνται στο πλαίσιο των υποδείξεων και της ανάλογης σήμανσης.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το