Photo Gallery, Αθλητισμός

Αύριο παίζουν Πύρασος και ΓΣΑ για τη Δ’ Εθνική

 

Στο πλαίσιο της αυριανής 20ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής ο Πύρασος θα επιδιώξει να σημειώσει νίκη γοήτρου υποδεχόμενος την ομάδα των Καμένων Βούρλων. Όσο για τον Γ.Σ. Αλμυρού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ισχυρό Αμπελωνιακό με κύριο στόχο να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων παιχνιδιών.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Ο Πύρασος

Μπορεί η μάχη της παραμονής να χάθηκε για τον Πύρασο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι άδικα υποβιβάζεται. Έτσι στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τα Καμένα Βούρλα, που θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα, οι Αγχιαλίτες θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη γοήτρου και αν είναι δυνατόν αυτό να συνοδευτεί με καλή εμφάνιση.

«Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με αξιοπρέπεια και φυσικά να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που θα έλθουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Από εδώ και πέρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δείξουμε σε όλους ότι άδικα χάθηκε η κατηγορία και ότι αξίζαμε να βρισκόμαστε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον τεχνικό του Πυράσου Νίκο Χατζηκυριακίδη που δεν υπολογίζει για το αυριανό ματς τους τραυματίες Τανάγια, Αργύρη, Διαμαντή και Π. Κοντοβά. Θα βασιστεί στους Γκιούρκη, Κιλμπασάνη, Σπύρου, Ι. Κοντοβά, Μπούτλα, Λ. Γκάγκα, Χάνο, Κυριάκο, Κίτσο, Σπ. Γκάγκα, Βητόπουλο, Κόκκα, Ασλάνογλου, Μπασδάνη, Ράπτη, Αρσένο, Τσάγγαρη, Σατελιάν και Πετρίδη.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Δημοσθένης Αναστασίου με βοηθούς τους κ.κ. Χαρίλαο Κυρίτση και Θεόδωρο Πούπη (ΕΠΣ Καρδίτσας), ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο κ. Ιωάννης Κωστής από τη Λάρισα.

Στο μεταξύ, έκπληξη προκάλεσε σε όλους στον Πύρασο η πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνο Πετρόπουλο για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος η οποία θεωρήθηκε ότι εμπεριείχε δυσμενή σχόλια για την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της Σοφοκλή Πιλάβιο. Οι Αγχιαλίτες περιμένουν τώρα να οριστεί η ημερομηνία για την απολογία τους.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού

Δύσκολο έργο θα έχει αύριο στις 17.00 ο Γ.Σ. Αλμυρού παίζοντας εκτός με τον Αμπελωνιακό που διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να κάνουν μία εμφάνιση, εφάμιλλη του αγώνα τους με την Ελασσόνα, παίζοντας πάλι με αρκετούς «πιτσιρικάδες», όπως δήλωσε στη «Θ» ο προπονητής τους Κώστας Σταματίου:

«Κόντρα στην Ελασσόνα τα πήγαμε αρκετά καλά ξεκινώντας μάλιστα με οκτώ «μικρούς» στην ενδεκάδα μας και τελειώνοντας το ματς με 10 «μικρούς». Ανάλογης δυσκολίας παιχνίδι είναι και αυτό με τον Αμπελωνιακό όπου φυσικά θα επιδιώξουμε να παρουσιάσουμε ανάλογη αγωνιστική εικόνα. Πάντως, τα παιχνίδια που μας ενδιαφέρει να μαζέψουμε βαθμούς είναι τα δύο τελευταία με τον Ταυρωπό και το Μουζάκι, που είναι ομάδες στα μέτρα μας».

Απόντες από την αυριανή αναμέτρηση θα είναι ο τιμωρημένος Βαγγελάκος και ο τραυματίας Αλ. Παναγιώτου.  Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι οι: Χαλάτσης, Θεοδωρίδης, Γιαννόπουλος, Κατσιώτης, Δημητριάδης, Νικογιάννης, Ελευθερίου, Ι. Παναγιώτου, Καράτσαλος, Φαράντος, Κρανάς, Κακλιάς, Καψιώτης, Λέτσιος, Τσόγκας, Τσίπι και Βούλγαρης.

Το αυριανό παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Αντώνης Παπαβασιλείου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου με συνεργάτες τους κ.κ. Κωνσταντίνο Τάτση και Αντώνη Χαραμπούρα της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Γιώργος Στάθας από την Καρδίτσα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το