Photo Gallery, Αθλητισμός

Αγώνας “παγίδα” για Ρήγα

 

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το ενδιαφέρον των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στρέφεται στο Βελεστίνο. Μετά τη νίκη του επί του Εθνικού, ο πρωτοπόρος της Α’ ΕΠΣΘ Ρήγας Φεραίος δίνει σήμερα ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στην έδρα του με αντίπαλο τον πάντα επικίνδυνο Μαγνησιακό. Το συγκεκριμένο ματς θεωρείται το σημαντικότερο της 27ης αγωνιστικής.

 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

Η συνάντηση του Ρήγα Φεραίου με τον Μαγνησιακό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Α’ τοπικής κατηγορίας. Οι Βελεστινιώτες, που προπορεύονται στη βαθμολογία θέλουν να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου κερδίζοντας τον Μαγνησιακό και παίρνοντας έτσι και τη ρεβάνς για την ήττα τους στον α’ γύρο στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, που φέτος είναι η έδρα του Μαγνησιακού.

Όμως ο αγώνας αυτός κρύβει …παγίδες για το συγκρότημα του Λάκη Μπακάλη, μια και η ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου διανύει περίοδο φόρμας. Συγκαταλέγεται δίκαια στις ισχυρές ομάδες της κατηγορίας και κατά γενική ομολογία αν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν είχε χάσει αρκετούς βαθμούς τώρα θα διεκδικούσε με αξιώσεις ακόμη και τον τίτλο. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν ο στρατευμένος Γάρος, ο τιμωρημένος Ρηγίνος και ο τραυματίας Τσουμπέκος, ενώ από την ομάδα του Βόλου ο Κ. Ανατολής για προσωπικούς λόγους.

Φυσικά σε «στραβοπάτημα» του Ρήγα ελπίζουν η Α.Ε. Διμηνίου και ο Εθνικός, που ακολουθούν στη βαθμολογία και που είναι τα φαβορί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς στα παιχνίδια τους. Η Α.Ε. Διμηνίου παίζει αύριο στη Σκιάθο, που στις τελευταίες φαίνεται να τα έχει παρατήσει, ενώ ο Εθνικός υποδέχεται σήμερα τον Αίαντα Σούρπης.

Όσον αφορά τα άλλα παιχνίδια, σήμερα ο Απόλλων Καναλίων θα φιλοξενήσει τον Άνθιμο Γαζή με τους γηπεοδύχους να ψάχνουν ένα …θαύμα για να σωθούν, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι πιο κοντά στην παραμονή, αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επίσης ο Πρωτεσίλαος/Αχιλλέας θα φιλοξενήσει τη Δήμητρα και η Α.Ε. 2002 τον Θησέα. Αύριο εκτός από το Σκιάθος-Α.Ε. Διμηνίου θα γίνει και το Ηρακλής Βόλου-Σαρακηνός, ενώ η Αγία Παρασκευή θα πάρει στα «χαρτιά» το ματς με την Α.Ε. Φερών.

 

Οι άλλες κατηγορίες

Στη Β’ κατηγορία είχαμε την αναβολή της 27ης αγωνιστικής και τη μετάθεσή της για την Τετάρτη 18 Απριλίου. Και αυτό γιατί η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ αποφάσισε να γίνει πρώτα το εξ αναβολής παιχνίδι της Σκοπέλου με την Ιωλκό που ορίστηκε για αύριο Κυριακή. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κρίνει πολλά στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Τέλος, για την 24η ημέρα της Γ’ ΕΠΣΘ αύριο Κυριακή θα διεξαχθεί ένα καθοριστικό παιχνίδι για την άνοδο με τον Τοξότη να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Κροκίου. Η νικήτρια ομάδα θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης. Την ίδια ώρα ο πρωτοπόρος Α.Σ. Δημητριάς θα υποδεχθεί την ΑΠΟΒ, ενώ σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Αετός θα κοντραριστεί με τον Ηρακλή Α.Θ. Το ρεπό της θα κάνει η ομάδα του Άθλου Αλμυρού. 

Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου:

Α’ ΕΠΣΘ

Σάββατο 8/4

Γηπ. Πτελεού, 16.30, Πρωτεσίλαος-Δήμητρα: Γκάγκας, Κόκκαλης, Δημητράκης.

Γατζέας, 16.30, Α.Ε. 2002-Θησέας: Τρυφωνίδης, Μπέλου, Κουβάτα.

Καναλίων, 16.30, Απόλλων Καν.-Α. Γαζής: Αθανασίου, Δαλούκας, Ζήσιος (παρ. Κουσκουρίδας).

ΕΑΚ Βόλου, 16.30, Εθνικός-Αίας Σούρπης: Κρητικός, Τασιόπουλος, Αγρέβης (παρ. Κουζάκης).

Βελεστίνου, 16.30, Ρήγας-Μαγνησιακός: Ρούσης, Βερτόπουλος, Κουρσοβίτης.

Κυριακή 8/4

Ι.Μ. Δημητριάδος, 11.00, Ηρακλής Β.-Σαρακηνός: Θεοχάρης, Παλιούρας, Π. Σακκάς (παρ. Ρούσης).

Σκιάθου, 13.30,  Σκιάθος-Α.Ε. Διμηνίου: Αθανασίου, Γκάγκας, Γόργορης.

Αγία Παρασκευή-Α.Ε. Φερών 3-0 α.α.

 

Β’ ΕΠΣΘ

Κυριακή 8/4

Σκοπέλου, 13.30, Σκόπελος-Ιωλκός: Τσακούμης, Τσάγγαρης, Σταθούρος.

 

Γ’ ΕΠΣΘ

Κυριακή 8/4

Κερασιάς, 16.30, Αετός-Ηρακλής Α.Θ.: Κουρσοβίτης, Αθηναίος, Γεωργίου.

Ι.Μ. Δημητριάδος, 16.30, Δημητριάς-ΑΠΟΒ: Μπουργάνης, Νικόπουλος, Χριστόπουλος (παρ. Παγωνόπουλος).

ΕΑΚ Βόλου, 16.30, Τοξότης-Απόλλων Κροκίου: Ρούσης, Τσαμαδιάς, Δάβιος (παρ. Παπακλωνάρης).

Ρεπό: Άθλος Αλμυρού.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το