Πολιτική, Πρώτο Θέμα (old)

«Αντέχει» η ΝΔ, πτώση για τη ΔΗΜΑΡ

ΓΚΑΛΛΟΠ

Οι «αντοχές» της κυβέρνησης αποτυπώθηκαν στη δημοσκόπηση που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, ενώ παρατηρείται άνοδος του ΠΑΣΟΚ, σε αντίθεση με την Δημοκρατική Αριστερά η οποία εμφανίζεται να κινδυνεύει να μην μπει στη Βουλή. Η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 28,5%, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 27,5%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 11%, το ΠΑΣΟΚ με 8%, οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ συγκεντρώνουν από 7%, ενώ η ΔΗΜΑΡ 3%. Τα λοιπά κόμματα βρίσκονται στο 8%, ενώ αποχή/λευκό/άκυρο φθάνουν το 21%.

Στην παράταση νίκης προηγείται και πάλι η ΝΔ με 53%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 34%.

Στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει το 41% των προτιμήσεων, ο Αλέξης Τσίπρας το 30%, ενώ κανέναν από τους δύο απαντά το 27%.

Στην ερώτηση αν υπάρχει ανάγκη πρόωρων εκλογών, το 65% απάντησε ότι μάλλον δεν χρειάζεται, το 33% μάλλον χρειάζεται, ενώ το 2% δεν εξέφρασε γνώμη.

Για το αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, το 60% απάντησε ότι θα γίνουν, το 35% ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία, ενώ το 5% δεν εξέφρασε γνώμη.

Στο ερώτημα κατά πόσον είναι ικανοποιημένοι οι πολίτες από την λειτουργία της κυβέρνησης, θετικά απαντά το 16%, ενώ στην αντίστοιχη ερώτηση για την αντιπολίτευση οι θετικές απόψεις φθάνουν το 14%.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

1 Comment

  1. Συγγνώμη ρε παλικάρια δημοσκόποι….Αν στην καλλίτερη περίπτωση δεν είναι στημένη η δημοσκόπηση,που είναι δηλαδή,τότε απευθύνεστε σε μα…ες ..δεν εξηγείτε αλλιώς.Γιατί δεν πάτε να ρωτήσετε αυτούς που περιμένουν στις ουρές για να πληρώσουν τα χαράτσια των εγκληματιών της συγκηβέρνησης ,γιατί δεν ρωτάτε αυτούς που απολύονται καθημερινά;γιατί δεν ρωτάτε τους εκατομμύρια άνεργους;γιατί δεν ρωτάτε αυτούς που πεινάνε;γιατί δεν ρωτάτε τα δέκα εκατομμύρια ¨Ελληνες που υποφέρουν;Τι πιστεύετε ότι όλοι αυτοί θα ψηφίσουν Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ;;Φυσικά και όχι…ΑΠΛΑ γιατί αυτούς τους στημένους αχυρανθρώπους-κοινώς μα…ες τους έχετε Stand bay για κάθε δημοσκόπηση,προκειμένου να λέτε ότι διενεργείτε πανελλαδικά δημοσκόπηση.Αν κάποιοι πρέπει να πάνε στη φυλακή από τους πρώτους, μετά την εγκληματική αυτή κυβέρνηση και τα στημένα,και διεφθαρμένα και κυβερνητικά σιτιζόμενα ιδιωτικά ΜΜΕ,οι επόμενοι που θα πρέπει να πάνε φυλακή είσαστε εσείς,που παραπλανάτε επί πληρωμή την κοινή γνώμη συνεργαζόμενοι έτσι με αυτούς που σκοτώνουν καθημερινά τον λαό !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιραστείτε το