Αθλητισμός

Πρώτες μεταγραφές για τη Νίκη οι Γέσιτς και Ζουλιώτης

ΖΟΥΛΙΩΤΗΣ

Οι Γέσιτς και Ζουλιώτης αποτελούν τις πρώτες μεταγραφές του καλοκαιριού για τη Νίκη. Έτοιμοι να ανακοινωθούν είναι και οι Ρεπετσάς, Γκούμας, Μπακάλης, οι οποίοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Ανδρέα Πάτση.

Οι πρώτες μεταγραφές της Νίκης για τη θερινή περίοδο είναι γεγονός. Χθες οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν τους πρώτους παίκτες που υπέγραψαν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν και όχι μόνο. Πρόκειται για τους Ιβάν Γέσιτς και Δημήτρη Ζουλιώτη, οι οποίοι πέρσι έκαναν εξαιρετική χρονιά με τα χρώματα του Ηρακλή Ψαχνών και φέτος καλούνται να κάνουν ένα ακόμη βήμα στην καριέρα τους σε έναν σύλλογο με σαφώς μεγαλύτερη ιστορία και υψηλότερους στόχους. Μάλιστα με τον Σέρβο είχε επιτευχθεί προφορική συμφωνία εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά υπήρχε πρόβλημα με τη βίζα του. Τελικά το θέμα αυτό τακτοποιήθηκε και αμέσως ανακοινώθηκε η απόκτησή του.

Η ΠΑΕ Νίκη για τους δύο ποδοσφαιριστές εξέδωσε τις παρακάτω ανακοινώσεις:

Για τον Γέσιτς: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει το πρώτο της μεταγραφικό απόκτημα για τη φετινή σεζόν. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή Gesits Ivan ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο. O Σέρβος μεσοεπιθετικός γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου του 1981 και έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Αγροτικού Αστέρα, του Πανσερραϊκού και του Ηρακλή Ψαχνών».

Για τον Ζουλιώτη: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ζουλιώτη. Ο 29χρονος αμυντικός (12/6/1984), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ομάδες του Ηρακλή Ψαχνών, της Κορίνθου, του Αιολικού, του Εθνικού Αστέρα, του Παναιτωλικού και του ΟΦΗ».

Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν και τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες της Νίκης τονίζοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Πέρυσι αντιμετώπισα τη Νίκη ως αντίπαλος και εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που λειτουργεί, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οργανωτικό κομμάτι. Θέλω να γνωρίζουν οι φίλαθλοι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου, που έχει θέσει ο Πρόεδρος. Αυτή η ομάδα αξίζει να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Να έχουμε υγεία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν με σκληρή δουλειά» υπογράμμισε ο Ιβάν Γέσιτς, για να συμπληρώσει ο Δημήτρης Ζουλιώτης:

«Ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα με φανταστικούς φιλάθλους. Η μεταγραφή μου στη Νίκη ήταν η καλύτερη εξέλιξη για μένα. Η Νίκη είναι… καταδικασμένη να πρωταγωνιστήσει τη φετινή χρονιά. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί γι’ αυτό. Από την πλευρά μου θέλω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν ο προπονητής και ο πρόεδρος της ομάδας».

 

Έρχονται Γκούμας

Ρεπετσάς, Μπακάλης

Οι μεταγραφές στη Νίκη θα συνεχιστούν και οι επόμενοι που θα ανακοινωθούν είναι οι Γιάννης Γκούμας και Θανάσης Ρεπετσάς. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν δώσει τα χέρια με τον Ανδρέα Πάτση και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθούν επίσημα από τη βολιώτικη ΠΑΕ. Το ίδιο ισχύει και για τον Πάρη Μπακάλη, ο οποίος σύντομα θα υπογράψει συμβόλαιο.

Από κει και πέρα η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη ανακοίνωσε ότι οι Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Χρήστος Τζιώρας, Αντώνης Πιτταράς παραμένουν στην ομάδα, όπως και οι νεαροί Σωτήρης Χάμος, Άγγελος Αργύρης και Κώστας Γεωργατζής. Μάλιστα για τον πρώτο υπήρξε ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και έναν γερμανικό σύλλογο, αλλά ο παίκτης θα συνεχίσει στο βολιώτικο συγκρότημα.

 

 Στον Αιγινιακό

ο Χατζής

Στον Αιγινιακό κατέληξε ο Κώστας Χατζής, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη. Είχε έρθει στο βολιώτικο συγκρότημα τον περασμένο Ιανουάριο και είχε σημαντική προσφορά στο δεύτερο γύρο και στα πλέι οφ. Ωστόσο στις 30/6 έμεινε ελεύθερος και το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε από τον Ανδρέα Πάτση, με συνέπεια να μεταπηδήσει στον Αιγινιακό. Η ίδια ομάδα κινείται και για τους Νίκο Πουρτουλίδη και Δημήτρη Σαμαρά, οι οποίοι δεν τα έχουν βρει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη και εξετάζουν άλλες προτάσεις.

 

Ξεκινά ακαδημίες

η ΠΑΕ Νίκη

Την έναρξη λειτουργίας ξεχωριστών ακαδημιών από την Ερασιτεχνική ανακοίνωσε η ΠΑΕ Νίκη, κάτι το οποίο είχε αποκαλύψει ο Ανδρέας Πάτσης στη συνέντευξη Τύπου το περασμένο Σάββατο. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τη δημιουργία Ακαδημιών, με στόχο τον εντοπισμό, την άρτια εκπαίδευση και την ανάδειξη νέων ταλέντων της περιοχής μας. Οι Ακαδημίες της ΠΑΕ Νίκη Βόλου οι οποίες θα λειτουργήσουν σε επαγγελματικά πρότυπα, θα φιλοξενήσουν τους μικρούς φίλους και τα αυριανά αστέρια του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και με τη βοήθεια μιας δυναμικής ομάδας υποστήριξης, θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και να μάθουν μέσα από το παιχνίδι και την ομαδική προσπάθεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου τονίζει πως εντός των προσεχών ημερών θα είναι σε θέση να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τη μορφή λειτουργίας των Ακαδημιών καθώς και για την ημερομηνία έναρξης των εγγραφών. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου περιμένει τους αυριανούς πρωταθλητές στους οποίους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις».

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το