Photo Gallery, Αθλητισμός

Αισιοδοξία εν όψει πλέι οφ

Στον Ολυμπιακό Β. πιστεύουν πως η ομάδα μπορεί διαπρέψει και στο «μίνι» πρωτάθλημα

 

 

 

 

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και στον Ολυμπιακό Βόλου γνωρίζουν πολύ καλά πως αν καταφέρουν και αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, μπορούν να φτάσουν ψηλά. Όταν μάλιστα, ακολουθούν δύο συνεχόμενα ματς έδρας σε διάστημα τεσσάρων ημερών, με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα αρχίσει στις 21.45, όπως ανακοινώθηκε χθες από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ενώ το άλλο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στις 19.30.

Οι «ερυθρόλευκοι» βάζουν ψηλά τον πήχη και θα επιδιώξουν να έχουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στο «μίνι» πρωτάθλημα που ξεκινά, αποφεύγοντας τουλάχιστον την τελευταία θέση των πλέι οφ, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Θυμίζουμε, πως για να μην βγει ο Ολυμπιακός Βόλου στην Ευρώπη θα πρέπει η ΑΕΚ να καταλάβει την πρώτη θέση στην κατάταξη, συμμετέχοντας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το βολιώτικο συγκρότημα να τερματίσει τελευταίο. Αν η «Ένωση» δεν πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε όλες οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στα πλέι οφ θα αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας περιόδου. Από εκεί και πέρα και ανάλογα με την θέση που θα καταλάβουν οι ομάδες θα ξεκινήσει χρονικά η ευρωπαϊκή τους προσπάθεια (Ιούλιο ή Αύγουστο).

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν την πορεία τους στα πλέι οφ χωρίς βαθμό (όπως και ο ΠΑΟΚ), ενώ ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει με τρεις βαθμούς και η ΑΕΚ με έναν, σύμφωνα με τη βαθμολογική συγκομιδή που είχαν οι ομάδες στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει την Κυριακή σ’ ένα γήπεδο όπου έχει πολύ ευχάριστες αναμνήσεις, καθώς στο ΟΑΚΑ οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν φέτος τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, νικώντας την ΑΕΚ με το εντυπωσιακό 4-0 και τον Παναθηναϊκό με 1-0. Σίγουρα το κυριακάτικο ματς θα είναι τελείως διαφορετικό, όμως ο φετινός Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί «όρθιος» σε οποιαδήποτε έδρα, όσο δύσκολη και αν είναι αυτή και απέναντι σε ομάδες έμπειρες και αξιόλογες.

Το βολιώτικο συγκρότημα είναι το αουτσάιντερ των πλέι οφ και το άγχος θα το έχουν οι αντίπαλοι. Ο Μάκης Κατσαβάκης εκείνο που τονίζει στους ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις είναι να μπουν μέσα στο γήπεδο και να παίξουν με πάθος, όπως έκαναν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, να κοιτάξουν τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στα μάτια, κάνοντας περήφανους για άλλη μια φορά τους Βολιώτες φιλάθλους.

Ο Σερραίος τεχνικός αναφερόμενος στο ματς με την ΑΕΚ υποστήριξε πως το έργο της ομάδας του είναι δύσκολο, τόνισε ωστόσο πως περιμένει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα, κάνοντας ένα θετικό ξεκίνημα στα πλέι οφ.

Είναι πολύ σημαντικό για μια νεοφώτιστη ομάδα να μετέχει στα πλέι οφ και η πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι μεγάλη. Τους δίνεται η ευκαιρία να οδηγήσουν την ομάδα ακόμα πιο ψηλά και παράλληλα να διακριθούν και οι ίδιοι, μέσα από τα παιχνίδια, ανεβάζοντας τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά και χωρίς προβλήματα, πέρα βέβαια από αυτό του τραυματία Χαβιέ Ουμπίντες, ο οποίος συνεχίζει την θεραπεία και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στα πλέι οφ. Ο Βιθέντε Μόνχε έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όμως δεν είναι σίγουρο αν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, λόγω της απουσία του από την αγωνιστική δράση τους τελευταίους δυόμισι μήνες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στις 20 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στα τελευταία επτά ματς του πρωταθλήματος.

Απόλυτα έτοιμος είναι ο Λέαντρο Άλβαρεζ, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο τραυματίας Μανουέλ Ρόκα. Πάντως, από τη στιγμή που ο Έλντιν Γιακούποβιτς εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα.

Η χθεσινή προπόνηση διεξήχθη το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό, ενώ από σήμερα η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία.

 

Χωρίς φιλάθλους

ο Ολυμπιακός

στο ΟΑΚΑ

Δεν θα έχει την υποστήριξη των οπαδών του ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε αίτημα στην ΠΑΕ ΑΕΚ να δώσει εισιτήρια, κάτι που έγινε δεκτό από την αθηναϊκή ομάδα.
Όμως, η Αστυνομία δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της με αποτέλεσμα να μην υπάρξει «ανταλλαγή» εισιτηρίων στις αναμετρήσεις σε ΟΑΚΑ και Βόλο ανάμεσα στις δύο ομάδες.

 

Οι τιμές των

εισιτηρίων

στα πλέι οφ

Αυξημένη είναι η κίνηση για τα μίνι διαρκείας των πλέι οφ και για λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι επιλογή συγκεκριμένων θέσεων θα πραγματοποιείται μόνο ως σήμερα Τετάρτη 4 Μαΐου. Από την επομένη ημέρα θα συνεχιστεί η προπώληση χωρίς επιλογή θέσης.

Όσον αφορά τις τιμές που ισχύουν έχουν ως εξής:

Θέσεις VIP (Θύρα 21): Μίνι Διαρκείας 120 ευρώ, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 50 ευρώ.

Σκέπαστρο-Ανατολική κερκίδα (Θύρες 13-20, 23-30, 43-56): Μίνι Διαρκείας 60 ευρώ, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 25 ευρώ.

Πέταλο (Θύρες 1-12): Μίνι Διαρκείας 35 ευρώ, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 15 ευρώ.

Κερκίδα φιλοξενουμένων (Θύρες 31-42): Εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 25 ευρώ.

Αξίζει να επισημανθεί ότι στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν θα διαθέσει εισιτήρια για τους φιλοξενουμένους.

Στο συγκεκριμένο αγώνα θα εισέλθουν μόνο οι κάτοχοι των μίνι διαρκείας πλέι οφ, ενώ θα διατεθούν και 1.500 εισιτήρια αγώνα, τα οποία θα διαχειριστούν και θα διαθέσουν αποκλειστικά και μόνο οι  Σύνδεσμοι των Οργανωμένων Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου (Austrian Boys, Vatos Locos, ΣΦΟΒ).

Για τους αγώνες έδρας των πλέι οφ, Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός το εισιτήριο στην κερκίδα των φιλοξενουμένων (θύρες 31-42) ορίζεται στα 25 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Π. Μελά 3 με Ιάσονος) καθώς και από τους συνδέσμους των οργανωμένων (Austrian Boys, Vatos Locos, ΣΦΟΒ, μόνο των 35 ευρώ). Το ωράριο λειτουργίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τη διάθεση των μίνι διαρκείας των πλέι οφ είναι συνεχές καθημερινά από τις 09.00-21.00.

 

Φιλικό δίνουν

σήμερα οι παλαίμαχοι

του Ολυμπιακού Β.

Φιλικό παιχνίδι με την ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου δίνουν σήμερα Τετάρτη στο γήπεδο του Σαρακηνού οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο γήπεδο στις 3.30 μ.μ. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το