Αθλητισμός

Αποχωρεί ο Παππάς από την ΑΕΚ

 

Η ώρα της φυγής έφτασε για τον Πέτρο Παππά, αφού ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ, τονίζοντας πως εξήντλησε τα περιθώριά του. Ήταν γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες πως ένας από τους μεγαλομετόχους της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο λόγος φυσικά για τον Πέτρο Παππά.

Ο πρώην πλέον παράγοντας της ΑΕΚ, έχει αποφασίσει πως θα αποχωρήσει από τα διοικητικά του «Δικεφάλου» και αυτό που έλειπε ήταν η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του.

Το απόγευμα της Τρίτης λοιπόν, μέσω ανακοίνωσης που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ, ο Πέτρος Παππάς επισημοποίησε την αποχώρησή του, εξηγώντας τους λόγους. Ο Έλληνας επιχειρηματίας, τονίζει μεταξύ άλλων πως η οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα μας, δεν επιτρέπει στις ιδιωτικές εταιρίες να προχωρήσουν και πως τα περιθώρια του εξαντλήθηκαν.

Φυσικά, γίνεται και αναφορά στα έργα και στις ημέρες του από τον ερχομό του στην ΑΕΚ μέχρι και το σήμερα, σε όσα καλά συνέβησαν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, ενώ ο ίδιος προτείνει ένα σύγχρονο μοντέλο διοίκησης, όπου θα υπάρχει συμμετοχή του κόσμου της ομάδας. Όπως συμβαίνει στην Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα και τις άλλες ισπανικές ομάδες.

Μίνι φιέστα και

προετοιμασία

για πλέι οφ

Εορταστικό ήταν το κλίμα στην ΑΕΚ πριν τη χθεσινή προπόνηση στο προπονητήριο στα Σπάτα. Οι υπεύθυνοι της ομάδας επεφύλασσαν μια έκπληξη στους ποδοσφαιριστές. Μέσα στα αποδυτήρια σε σημείο είχαν τοποθετήσει το Κύπελλο, κάτι που όταν έγινε αντιληπτό από τους ποδοσφαιριστές προκάλεσε πλατιά χαμόγελα.

Τίποτα όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχεια δόθηκε με σαμπάνιες και συνθήματα, παρουσία του Σταύρου Αδαμίδη, με τους ποδοσφαιριστές να γιορτάζουν με την ψυχή τους για άλλη μία φορά την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους.

Ο Σταύρος Αδαμίδης, πριν αποχωρήσει μίλησε στους ποδοσφαιριστές θέλοντάς να τους επαναφέρει σιγά-σιγά…

«Συγχαρητήρια για την επιτυχία. Είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο που πήραμε έναν τίτλο, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εδώ», τόνισε αρχικά και συνέχισε δίνοντας έμφαση στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων…

«Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πάρουμε και την πρώτη θέση στα πλέι-οφ», κατέληξε.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα μοιραστούν πριμ 350.000 ευρώ, ανεξάρτητα από το αν προβλέπεται από το συμβόλαιό τους ή από τα λεπτά συμμετοχής τους.

Στο μεταξύ, κατά της ενδεχόμενης διακοπής των επιχορηγήσεων στις ΠΑΕ τάχθηκε η ΑΕΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε. «Θα ευνοήσει και πάλι τις αυτόνομες οικονομικά ΠΑΕ και θα απαξιώσει το ποδόσφαιρο ως εμπορικό προϊόν», αναφέρει σε αυτή.

«Μετά τα γεγονότα του τελικού Κυπέλλου όλοι οι φορείς που εμπλέκονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο επιδόθηκαν σε νέες συναντήσεις προκειμένου να παρθούν μέτρα καταστολής της βίας. Μια θλιβερή πραγματικότητα που ταλανίζει το χώρο μας και ζημιωμένοι βγαίνουμε όλοι ανεξαιρέτως.
Συζητείται μάλιστα το ενδεχόμενο να σταματήσουν οι επιχορηγήσεις από την ελληνική Πολιτεία. Μια απόφαση που αν ισχύσει θα ευνοήσει και πάλι τις αυτόνομες οικονομικά ΠΑΕ, θα απαξιώσει το ποδόσφαιρο ως εμπορικό προϊόν και θα στερήσει και από το κράτος φορολογικά έσοδα που θα μπορούσε να έχει και τα οποία, σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού, θα μπορούσαν να είναι υπερπολλαπλάσια» τονίζεται στην ανακοίνωση της ΑΕΚ.
Παράλληλα, στην ανακοίνωση αναφέρεται μια αναλυτική καταγραφή των προτάσεων και των παρεμβάσεων που έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ για την καταπολέμηση τους…

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το