Photo Gallery, Αθλητισμός

Άρχισαν οι εγγραφές για το Αθλητικό Καλοκαίρι

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Αθλητικό Καλοκαίρι που οργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βόλου και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο. Για όγδοη χρονιά πραγματοποιείται το πρόγραμμα που αγάπησαν τα παιδιά και εμπιστεύθηκαν οι γονείς της πόλης μας.

Στο Αθλητικό Καλοκαίρι οι άνθρωποι του Αθλητικού Οργανισμού περιβάλλουν πάντοτε με αγάπη το παιδί, σέβονται την ατομικότητα και την ξεχωριστή του προσωπικότητα και επιλέγουν υπεύθυνα στελέχη και συνοδούς. Αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες των παιδιών με βάση την ηλικία τους,  σε κάθε περίοδο θα υπάρχουν και δύο γκρουπ ηλικιακών κατηγοριών που θα αθλούνται ξεχωριστά.

Η Πρώτη και Δευτέρα δημοτικού θα είναι στο πρώτο γκρουπ, η Τετάρτη, η Πέμπτη και η Έκτη στο δεύτερο γκρουπ, ενώ τα παιδιά της τρίτης δημοτικού ανάλογα με τον αριθμό των εγγραφών θα εντάσσονται στο πρώτο ή το δεύτερο γκρουπ.

Οι δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία και άλλες κοινές δραστηριότητες είναι οι ακόλουθες: Παιδαγωγικά παιχνίδια, Ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ,  χειροσφαίριση κ.α.), κολύμβηση, κωπηλασία, τζούντο, τένις, ταεκβοντό, ρυθμός και μουσική, θεατρικό παιχνίδι, παραδοσιακοί  χοροί, σκοποβολή, τοξοβολία, ξιφασκία, κωπηλασία, ιστιοπλοΐα, κανόε καγιάκ, ιππασία, δημιουργική απασχόληση, προβολή βίντεο κ.α.

Οι περίοδοι για το Αθλητικό Καλοκαίρι (Δευτέρα έως Παρασκευή) θα είναι οι εξής: Α: 20/6 – 1/7 Β: 4/7 – 15/7 Γ: 18/7 – 29/7. Η προσέλευση θα γίνεται στις 08.00-09.00 και η αποχώρηση στις 14.00 – 15.30 για αγόρια και κορίτσια 7 έως 12 ετών (γεννηθέντα 1999 – 2004).

Εγγραφές γίνονται στα γραφεία του ΑΟΔΒ (Γ. Δήμου – Μεταμορφώσεως, τηλ. 2421071770 και 2421044268) από 09.00 έως 14.00. Για την πρώτη περίοδο οι εγγραφές ξεκίνησαν την Τρίτη 7 Ιουνίου, ενώ για τις άλλες περιόδους οι εγγραφές  ξεκινούν σήμερα  Πέμπτη 9 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την εγγραφή θα πρέπει να προσκομισθεί ιατρική βεβαίωση ότι το παιδί είναι υγιές και μπορεί να αθληθεί, καθώς και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης  για πολύτεκνους και τρίτεκνους.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το