Photo Gallery, Αθλητισμός

«Μάχη» με το χρόνο δίνει η Νίκη

Η διοίκηση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ προσπαθεί να διευθετήσει τις εκκρεμότητες

 


 

Σε «μάχη» με το χρόνο έχει επιδοθεί η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη. Σκοπός της είναι να προλάβει να προετοιμάσει την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο, ώστε αφενός μεν να μετέχει στο πρωτάθλημα της Football League 2, αφετέρου δε να διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις ενός οργανωμένου ποδοσφαιρικού τμήματος.

 


 

Ο χρόνος κυλά και στη Νίκη καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να τακτοποιηθούν όλα τα ζητήματα. Το βασικότερο όλων είναι η εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Οι «κυανόλευκοι» κατέθεσαν τον φάκελο πριν λίγες ημέρες, αλλά υπήρχαν κάποιες εκκρεμότητες. Η οφειλή στο ΙΚΑ ρυθμίστηκε, ενώ από τη διοίκηση επισημαίνεται ότι ο φάκελος είναι πλήρης και δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα η ομάδα. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη Πέμπτη, όταν και θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Το θετικό είναι ότι έχει κλείσει θετικά το θέμα του προπονητή και του διευθυντή της ΠΑΕ. Οι Αλέξης Αλεξίου και Γιώργος Δαλούκας αντίστοιχα κατέλαβαν τις συγκεκριμένες θέσεις και πλέον το λόγο έχει η κατάρτιση του έμψυχου υλικού. Βέβαια κανείς από τους δύο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ, αλλά αμφότεροι έχουν συμφωνήσει προφορικά.

Ήδη έχουν γίνει επαφές με νεαρούς ποδοσφαιριστές που είτε θα έρθουν δανεικοί από συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών, είτε θα αποκτηθούν από ομάδες της περιοχής μας. Άλλωστε η νέα διοίκηση έχει τονίσει ότι η φετινή Νίκη θα βασίζεται κατά μεγάλο ποσοστό στο ντόπιο στοιχείο.

Φυσικά θα χρειαστούν και ορισμένοι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα καθοδηγούν τους νεώτερους. Ωστόσο για την απόκτησή τους απαιτείται ένα σεβαστό ποσό, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των διοικούντων.

Πεπειραμένοι είναι και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν την προηγούμενη σεζόν στη Νίκη, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα. Για παράδειγμα οι Γιάννης Τσάγγαρης και Περικλής Μπουσινάκης έχουν εκφράσει την επιθυμία να μείνουν, αλλά τις τελευταίες ημέρες δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί τους. Είναι λογικό, λοιπόν, να σκέφτονται αλλού το μέλλον τους, αφού σε λίγες ημέρες εκπνέει η μεταγραφική περίοδος.

Επομένως η διοίκηση της ΠΑΕ καλείται μέσα σ’ αυτή την εβδομάδα να δράσει γρήγορα, προκειμένου η ομάδα να ετοιμαστεί έγκαιρα για την επόμενη περίοδο.

 

Πρώτη συγκέντρωση

για στίβο και κολύμβηση

Σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 μ.μ. το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συγκέντρωση για τα τμήματα γεννηθέντων τα έτη 2000, 2001 και 2002. Καλούνται οι αθλητές των παραπάνω τμημάτων μαζί με τους γονείς τους να παραβρεθούν στην αίθουσα στίβου του Πανθεσσαλικού Σταδίου, προκειμένου να οριστεί το πρόγραμμα των προπονήσεων για τη νέα αθλητική χρονιά. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την προπονήτρια Δήμητρα Αηδονίδου στο τηλ. 6972715616.

Επίσης, από το κολυμβητικό τμήμα της Νίκης Βόλου ανακοινώνεται πως την ίδια ημέρα (Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου) και ώρα 7 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση αθλητών και γονέων των προαγωνιστικών, προπροαγωνιστικών τμημάτων, της ακαδημίας και όσων παιδιών επιθυμούν να εγγραφούν στην κολύμβηση. Πληροφορίες δίνονται από τον έφορο Πέτρο Παρασκευόπουλο στο τηλ. 6980306997.

 

Έκκληση για βοήθεια

από το Blue Club

Έκκληση για βοήθεια προς τον οπαδό του Ολυμπιακού Βόλου που τραυματίστηκε στο μάτι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο του Βόλου στις 23 Αυγούστου απευθύνει το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης». Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Σ.Φ. Blue Club «Π. Ντοκούζης» πιστεύει ότι η ανθρώπινη ζωή και η σωματική ακεραιότητα είναι πάνω από οπαδικές προτιμήσεις και αντιπαλότητες. Καλούμε τα μέλη μας να συμπαρασταθούν στον νεαρό οπαδό του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι του και έχει ανάγκη χρημάτων για την επέμβαση και την θεραπεία του.
Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας, αλλά και όλους τους Νικιώτες να προσκομίσουν στα μέλη του Δ.Σ. του συνδέσμου μας, το χρηματικό ποσό που επιθυμούν, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό να το καταθέσουμε στο λογαριασμό που δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό. Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε στο νέο αυτό παιδί ταχεία ανάρρωση, και να βρεθεί γρήγορα υγιής, ξανά στην κερκίδα, να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

2 Comments

  1. Θέλω μέσα από τις στήλες σας να συγχαρώ το Δ.Σ του Σ.Φ.<> για την πολύ ωραία ενέργεια τους να βοηθήσουν ένα συνάνθρωπο τους οπαδό και αυτόν της άλλης ομάδας του Βόλου του Ολυμπιακού.Είναι πράξη ανθρωπιάς ,είναι πράξη αλτρουισμού,είναι πράξη που δείχνει ότι η πόλη μας κινείτε σε πολύ διαφορετικά πλαίσια , έχει μια διαφορετική κουλτούρα σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα όπου η ζωή ενός ανθρώπου δεν έχει καμία αξία. Όταν αλλού έχουν αποκτηνωθεί εδώ η ζωή αποκτά καινούργιο νόημα..και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Η κάθε ομάδα έχει την ιστορία της,και έχει την αγάπη όλων μας, όλων των φιλάθλων αυτής της πόλης.Είναι σάρκα από τις σάρκες μας.Ευχής έργο θα ήταν να υπάρξει και μια συνάντηση των φιλάθλων των δύο ομάδων να βρουν κοινούς δρόμους, για αλληλοϋποστήριξη στα δύσκολα,για το καλό των ομάδων της πόλης μας. .Όταν υπάρχει αλληλοβοήθεια στα δύσκολα όλα γίνονται.Δεν είναι δυνατόν να μαλώνουν μεταξύ τους παιδιά της ίδιας πόλης ,όταν πρόσφατα μάλιστα με περισσό θράσος είδαμε ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί της πόλης μας…Σήμερα ο Ολυμπιακός αύριο η Νίκη…Είμαστε ΟΛΟΙ και Νίκη και Ολυμπιακός και οτιδήποτε έχει να κάνει με την όμορφη πόλη μας . Συγχαρητήρια για ακόμη μία φορά.

  2. Θέλω μέσα από τις στήλες σας να συγχαρώ το Δ.Σ του Σ.Φ. Π. ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ για την πολύ ωραία ενέργεια τους να βοηθήσουν ένα συνάνθρωπο τους οπαδό και αυτόν της άλλης ομάδας του Βόλου του Ολυμπιακού.Είναι πράξη ανθρωπιάς ,είναι πράξη αλτρουισμού,είναι πράξη που δείχνει ότι η πόλη μας κινείτε σε πολύ διαφορετικά πλαίσια , έχει μια διαφορετική κουλτούρα σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα όπου η ζωή ενός ανθρώπου δεν έχει καμία αξία. Όταν αλλού έχουν αποκτηνωθεί εδώ η ζωή αποκτά καινούργιο νόημα..και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Η κάθε ομάδα έχει την ιστορία της,και έχει την αγάπη όλων μας, όλων των φιλάθλων αυτής της πόλης.Είναι σάρκα από τις σάρκες μας.Ευχής έργο θα ήταν να υπάρξει και μια συνάντηση των φιλάθλων των δύο ομάδων να βρουν κοινούς δρόμους, για αλληλοϋποστήριξη στα δύσκολα,για το καλό των ομάδων της πόλης μας. .Όταν υπάρχει αλληλοβοήθεια στα δύσκολα όλα γίνονται.Δεν είναι δυνατόν να μαλώνουν μεταξύ τους παιδιά της ίδιας πόλης ,όταν πρόσφατα μάλιστα με περισσό θράσος είδαμε ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί της πόλης μας…Σήμερα ο Ολυμπιακός αύριο η Νίκη…Είμαστε ΟΛΟΙ και Νίκη και Ολυμπιακός και οτιδήποτε έχει να κάνει με την όμορφη πόλη μας . Συγχαρητήρια για ακόμη μία φορά.

Μοιραστείτε το