Τοπικά

Ενημερωτική σύσκεψη στο Δημαρχείο Ζαγοράς με τη νέα αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας

Τη νέα αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα από την πρώτη του νέου έτους, υποδέχτηκαν στην Ζαγορά ο δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Κων. Καραγεωργίου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην ενημερωτική σύσκεψη στο Δημαρχείο, μετά τις αυτοψίες που έγιναν σε διάφορα σημεία με ζημιές από τα ακραία φαινόμενα του Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του ενημέρωσαν την νέα αντιπεριφερειάρχη για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης σε υποδομές, οδικούς άξονες κ.α. καθώς και για τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί με τα συναρμόδια υπουργεία και την Περιφέρεια Θεσσαλίας ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με νέα ανθεκτικά έργα όπως γέφυρες, τοιχία αντιστήριξης, οχετοί κ.λπ.
Παράλληλα, έγινε παρουσίαση του συνόλου των πρωτοβουλιών της Δημοτικής Αρχής και των ενεργειών που έχουν υλοποιηθεί ή δρομολογήθηκαν προκειμένου οι τοπικές κοινωνίες και η οικονομία σε όλους τους τομείς να επανέλθουν στην κανονικότητα με έμφαση στις γρήγορες αποζημιώσεις των πληγέντων.
Πλέον των θεμάτων που αφορούν στην επόμενη ημέρα από τις καταστροφικές καταιγίδες, ο δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης, παρουσίασε τα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχει δρομολογηθεί η υλοποίησή τους από διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα, μια παρακαταθήκη δεκάδων εκατομμυρίων για τον νέο κύκλο ανάπτυξης του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Κων. Καραγεωργίου, ο οποίος ενημερώνεται καθημερινά από τον κ. Παν. Κουτσάφτη, τους αντιδημάρχους και τους συνεργάτες του κ. Κουτσάφτη, τόνισε την ανάγκη η νέα Δημοτική Αρχή όπως και η νέα Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας, να εκκινήσουν τις θητείες τους με δημιουργικό βηματισμό, συντονισμένο και αποτελεσματικό προς όφελος των πολιτών και καλωσόρισε και από την πλευρά του την νέα αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, η οποία τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και την ενημέρωση.
Τέλος, έγινε γνωστό από την πλευρά της κ. Παπαδημητρίου πως το επόμενο διάστημα προγραμματίζεται νέα επίσκεψή της στον Δήμο μαζί με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημ. Κουρέτα.

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το