Τοπικά

Ζέττα Μακρή: Θωρακίζεται με απινιδωτή και ο Δήμος Νοτίου Πηλίου από την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η Υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Ν. Μαγνησίας, κ. Ζέττα Μακρή, μετά από επίσημο αίτημα του δήμου Ν. Πηλίου, για την χορήγηση ενός σύγχρονου απινιδωτή, που θα καλύψει έκτακτα περιστατικά τόσο των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της περιοχής, επικοινώνησε άμεσα με την διοίκηση του ομίλου ΑΓΕΤ- ΗΡΑΚΛΗΣ προκειμένου να υποστηρίξει το δίκαιο αίτημα του δήμου.

Πράγματι, μετά την επικοινωνία της κ. Μακρή, η τοπική βιομηχανία, αντιλαμβανόμενη τη σπουδαιότητα αλλά και το δίκαιο του αιτήματος έδρασε τάχιστα και εξασφάλισε έναν απινιδωτή εξωτερικού χώρου, ο οποίος θα παραχωρηθεί στo δήμο Νοτίου Πηλίου, ενώ έχει ,ήδη, έρθει σε συνεννόηση με τη δημοτική αρχή, η οποία θα ορίσει και το σημείο, όπου θα τοποθετηθεί ο απινιδωτής, προκειμένου να συμβάλλει στην αντιμετώπιση έκτακτων συμβάντων που απαιτούν άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την γρήγορη αντίδραση της κ. Μακρή και την επικοινωνία της με την ΑΓΕΤ Ηρακλής, η μεταξύ τους συνεργασία, απέφερε, για ακόμη μία φόρα τα πολυπόθητα αποτελέσματα και ο απινιδωτής εξωτερικού χώρου είναι μια πραγματικότητα, που αξίζει στους κατοίκους αλλά και τους πολυάριθμους επισκέπτες της περιοχής του Νοτίου Πηλίου.
Η κ. Μακρή, ικανοποιημένη από την προμήθεια του απινιδωτή στο δήμο Ν. Πηλίου ανέφερε χαρακτηριστικά «Μετά την ανταπόκρισή της, η ΑΓΕΤ Ηρακλής, αποδεικνύεται πιστή στην έμπρακτη κοινωνική της υπευθυνότητα και στην ηθική και ανθρώπινη ευθύνη απέναντι στο αγαθό της ζωής και της υγείας.

Μόλις ένα μήνα, μετά την πρώτη δωρεά της εταιρίας, απινιδωτών στους υπόλοιπους δήμους της περιοχής μας, πλέον και στο Νότιο Πήλιο θα βρίσκεται προς δημόσια χρήση ένα ακόμη ιατρικό μηχάνημα, που θα επαναφέρει τους χτύπους της καρδιάς κάποιου συντοπίτη μας, κάποιου επισκέπτη του όμορφου τόπου μας, κάποιου δικού μας ανθρώπου, γεγονός εξαιρετικά κρίσιμο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που πριν από λίγες μέρες θρηνήσαμε στην περιοχή έναν νεκρό συμπολίτη μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το