Ελλάδα

Ζέρβας: Να γίνει η Θεσσαλονίκη πιο «σέξυ» – Να ξεπεράσουμε τα στεγανά

Στο έργο και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά η Θεσσαλονίκη, τόσο οι κάτοικοι της πόλης, όσο και οι πολυάριθμοι τουρίστες που την επισκέπτονται καθημερινά, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στο πλαίσιο της καθιερωμένης κοπής βασιλόπιτας της Ενωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα σε ξενοδοχείο της πόλης.

Αναφερόμενος στο κομμάτι του τουρισμού, στην γεμάτη από ξενοδόχους, στελέχη ξενοδοχείων και του τουριστικού κλάδου, ο κ. Ζέρβας είπε χαρακτηριστικά «Ο δήμος Θεσσαλονίκης, εγώ προσωπικά, και η συνεργάτιδά μου Μαρία Καραγιάννη, ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια, ούτως ώστε να είμαστε πιο ελκυστικοί, συγγνώμη για την έκφραση, λίγο πιο “σέξυ” σαν πόλη, κάνοντας ένα καλύτερο μάρκετινγκ για αυτήν, ξεπερνώντας κάποια στεγανά και παλαιότερες νοοτροπίες, ώστε να την προβάλουμε την πόλη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Συνεργασία με τους ξενοδόχους
Ο ίδιος επισήμανε την ικανοποίηση του για τη συνεργασία που έχει ο δήμος Θεσσαλονίκης με τους ξενοδόχους, «ουσιαστικά είναι ένα μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης» όπως ανέφερε ο κ. Ζέρβας, προσθέτοντας «Με την προβολή όλων αυτών που τόσο καλά γνωρίζουμε και περηφανευόμαστε για την πόλη μας, αλλά ίσως και πέρα από τα Βαλκάνια, αυτά να μην τα γνωρίζει κανένας».

Τέλος, χαιρέτισε με ικανοποίηση την πρόοδο στα έργα για το αεροδρόμιο «Μακεδονία», για όλα όσα γίνονται στο λιμάνι, και για κάθε προσπάθεια που φέρνει μπροστά την πόλη. «Και, κάθε χρόνο να μας βρίσκει να γκρινιάζουμε λιγότερο, να κάνουμε καλύτερους απολογισμούς και να σχεδιάζουμε μεγαλύτερα πράγματα που να ταιριάζουν στην ιστορία της πόλης» ανέφερε ο κ. Ζέρβας.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το