Τοπικά

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Δημήτρης Τσούκας με τον συνδυασμό του Δ. Νασίκα

Την αυτοδιοικητική του συνεργασία με τον Δημήτρη Τσούκα ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» με υποψήφιο δήμαρχο Ρήγα Φεραίου τον Δημήτρη Νασίκα. Όπως αναφέρει ο κ. Νασίκας σε ανακοίνωσή του: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της αυτοδιοικητικής μας συνεργασίας, με τον ήδη, εκλεγμένο σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Καναλίων, Δημήτρη Τσούκα. Ο Δημήτρης είναι συνταξιούχος και είναι ένας άνθρωπος της προσφοράς, της αυτοδιοίκησης και της συνεργασίας, όπως το απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια.
Υπήρξε Αντιπρόεδρος στον νεοσύστατο τότε οργανισμό υγείας του π. Δήμου Κάρλας, καθώς και Αντιπρόεδρος επί σειρά ετών στον ενιαίο Σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου Βόλου, όπου προσέφερε τις υπηρεσίες του επί 30 χρόνια, όπου πέρα από τα υπηρεσιακά του καθήκοντα ήταν πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα στους συνδημότες του.
Έχει έντονη παρουσία σε αθλητικές δραστηριότητες και σε πολιτιστικά δρώμενα συμμετέχοντας σε όλες τις δράσεις της τοπικής κοινωνίας. Τον ευχαριστώ που συντάσσεται με την παράταξή μας. Ενώνουμε Δυνάμεις, με σοβαρότητα , σεμνότητα και συνέπεια. Μαζί συνεχίζουμε…!!!».
Σε δήλωση του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Τσούκας αναφέρει:
«Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου, θέλω να σας ενημερώσω ότι προσωπικά θα διεκδικήσω μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας. Η υποψηφιότητά μου πηγάζει από το πάθος μου για τη συμμετοχή στη δημοκρατική διαδικασία και τη βούλησή μου να συνεισφέρω στον δήμο μας.
Είμαι βέβαιος ότι μπορώ να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα των πολιτών με τιμιότητα, αποφασιστικότητα και ανοιχτό πνεύμα. Αξίζουμε ένα Δήμο που θα είναι ο οργανισμός του λαού μας, μια κοινότητα που θα είναι ανεκτική και ενωμένη.
Σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας, ώστε να μπορέσω να εργαστώ για το καλό των συνδημοτών μας. Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας και να δημιουργήσουμε ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για τον δήμο μας. «Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξή σας”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το