Τοπικά

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη μετατροπή της οδού Καραμπατζάκη σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας

Ξεκίνησαν και επίσημα σήμερα οι εργασίες για τη διαμόρφωση των δύο παρόχθιων δρόμων του Κραυσίνδωνα, δηλαδή των οδών Καραμπατζάκη και Ζάχου, σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας.
“Μετά από μια σειρά αντιδράσεων από συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων ξεκινούν σήμερα τα έργα και θα ολοκληρωθούν πολύ σύντομα” ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αχ.Μπέος που βρέθηκε σήμερα στην Καραμπατζάκη μαζί με μέλη της δημοτικής αρχής.


Αναφέρθηκε επίσης στην ερώτηση προς την Κομισιόν για την ενταγμένη στο Ευρωπαϊκό Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα LIFE – Environment περιοχή του χειμάρρου Κραυσίδωνα στον Βόλο, που κατέθεσαν οι  Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και Πέτρος Κόκκαλης.

“Θα ρωτήσω απλά αν ξέρουν που βρίσκεται η Καραμπατζάκη. Στο πρόγραμμα μου εγώ και η δημοτική αρχή είχαμε δεσμευτεί για τέσσερα έργα.  Για τα τρία είχαμε δεσμευτεί ότι θα ολοκληρωθούν και το ένα θα δημοπρατηθεί.  Το πάρκιγνκ στη Φιλελλήνων, το δημοτικό θέατρο, η Καραμπατζάκη και το Μουσείο της Αργούς.  Εγώ στα 61 μου χρόνια τον λόγο μου τον κρατώ. Απόδειξη ήταν το 61% που πήραμε στη Ν.Ιωνία, λόγω των έργων που είχαμε δεσμευτεί ότι θα γίνουν. Αυτό το έργο είναι απαίτηση του κόσμου και όχι δική μου”.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: “Αν περιμένει να επανέρθει στην εξουσία με στελέχη που έχουν νοοτροπίες και υπηρετούν ένα σάπιο πολιτικό σύστημα του παρελθόντος, είναι γελασμένος.  Η κοινωνία θέλει άλλα πράγματα και νέες ιδέες και όχι αυτών που έχουν απαίτηση, ένας δρόμος που είναι για τους πολίτες, να τον κάνουν ιδιοκτησία τους, πάρκινγκ και αυλή τους”.


Ακόμη σημείωσε ότι το έργο θα ολοκληρώνεται σταδιακά ανά τετράγωνο και όταν τελειώσουν οι εργασίες στην Καραμπατζάκη θα συνεχιστούν στην Ζάχου.  Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2021.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το