Ελλάδα

Η ξαδέρφη της Ελευθερίας Αγραφιώτου ξεσπά κατά της ΕΛ.ΑΣ. (video)

graf-708_0

Για την αδικοχαμένη Ελευθερία Αγραφιώτου που την περασμένη Τετάρτη βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μιλάει η ξαδέρφη της.

Η Ελένη Μπαλτά που ζει στην Χαλκίδα περιγράφει τις κινήσεις που έκαναν οι συγγενείς της άτυχης 69χρονης από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της, ενω επιρρίπτει ευθύνες και στην αστυνομία επειδή, δεν έψαξε εγκαίρως στο τρίτο υπόγειο που τελικά βρέθηκε το πτώμα.

«Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε από την αστυνομία να κατέβει έναν όροφο κάτω που ήταν το πτώμα της ξαδέρφης μου! Αν είναι δυνατόν! Εκεί είναι στέκι εγκλημάτων, όλοι το λέγανε! Και ούτε καν το ψάξανε, ανέβαζαν το αμάξι και κάτω ήταν η ξαδέρφη μου…», λέει συγκεκριμένα η ξαδέρφη της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Ολόκληρη η συνέντευξή της στο eviazoom.gr:

«Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε την εξαφάνιση πήγαμε silver alert, Νικολούλη, με ιδιωτικό ντετέκτιβ βάλαμε. Κινηθήκαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Είμαστε συγκλονισμένοι, είναι φοβερό αυτό. Κι όχι μόνο εγώ όλη η Ελλάδα, δηλαδή. Δεν το περίμενε κανένας αυτό το πράγμα. Είναι φοβερό. Είναι τραγικό αυτό που τη βρήκε την ξαδέρφη μου. Οι πληροφορίες είναι αυτές που λένε ότι οι πιθανότητες είναι ο ένας «δράκος του Αμαρουσίου, ένας άλλος που μπορεί να υπάρχει δεύτερος σαν κι αυτόν γιατί ο πρώτος δεν φαίνεται και τόσο πολύ βάρβαρος και το τηλέφωνο που είπανε που δέχτηκε με τα οικονομικά τα θέματα. Εκεί δίνουμε περισσότερο βάση και ένα αυτοκίνητο που κατέβηκε εκείνη την ημέρα, ένα μαύρο που κατέβηκε με ταχύτητα την ημέρα που πήγε να παρκάρει η Ελευθερία. Το άσχημο είναι που υπήρχε το πτώμα κάτω και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε από την αστυνομία να κατέβει έναν όροφο κάτω. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Εκεί είναι δηλαδή στέκι εγκλημάτων. Όλοι το λέγανε. Ανεβάζανε το αμάξι και κάτω ήταν η ξαδέρφη μου», λέει η ξαδέρφη της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Περιγράφοντας την άτυχη συνταξιούχο αναφέρει: «Η Ελευθερία ήταν κοινωνική, αυτοδημιούργητη, μορφωμένη, δεν το έβαζε κάτω με τίποτα. Πολύ δυναμική γυναίκα, φρόντιζε την μητέρα της, την υπεραγαπούσε. Ήταν πολύ αξιόλογη κοπέλα. Πολύ αξιόλογο άτομο. Χαλκίδα ερχόταν πιο παλιά, τα τελευταία χρόνια όχι».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το