Αθλητισμός

Γιορτή αθλητισμού στο ΕΑΚ Βόλου με τους τελικούς αγώνες στίβου δημοτικών σχολείων

IMG_1517

Με τη συμμετοχή δεκάδων μαθητών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Μαϊου στο Εθνικό Στάδιο Βόλου η γιορτή σχολικού αθλητισμού, με τους τελικούς αγώνες στίβου δημοτικών σχολείων. Στους αγώνες συμμετείχαν οι τέσσερεις καλύτεροι μαθητές συνολικά από τις Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις και τέσσερις μαθήτριες (μπαλάκι, μήκος, 60 μ, 1000μ.) από κάθε σχολείο που προήλθαν από τους προκριματικούς – εσωτερικούς αγώνες.

IMG_1481

Με τους συγκεκριμένους αγώνες ολοκληρώθηκε ο κύκλος του σχολικού αθλητισμού με τη συμμετοχή δημοτικών σχολείων της πόλης, που περιλάμβανε αγώνες καλαθοσφαίρισης, χειροσφαίρισης, ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης και στίβου.

IMG_1486
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Μαγνησίας (Διεύθυνση Β/θμιας και Α/θμιας Εκπαίδευσης).

IMG_1488
Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τις διευθύνσεις των σχολείων που συμμετείχαν και στήριξαν την προσπάθειά αυτή, τους καθηγητές φυσικής αγωγής, τους δασκάλους και φυσικά τους πρωταγωνιστές των αγώνων τους μαθητές.

IMG_1493

Οι τρεις πρώτοι νικητές-τριες όπως αναδείχτηκαν από τους αγώνες ήταν οι εξής:

pinakas

IMG_1500

IMG_1505

IMG_1509

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το