Τοπικά

«Βροχή» έπεσαν οι κλήσεις της Τροχαίας για παράνομη στάθμευση στον Βόλο

Επιχείρηση «σκούπα» της Τροχαίας Βόλου τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής στο κέντρο της πόλης είχε ως αποτέλεσμα την αφαίρεση πινακίδων κυκλοφορίας από 15 περίπου αυτοκίνητα, που είχαν σταθμεύσει παράνομα στην Ιάσονος. Οι κλήσεις έπεσαν… βροχή από τους αστυνομικούς της Τροχαίας, ενώ ο διοικητής του Τμήματος Βόλου Θανάσης Κουλούρης με δηλώσεις του στη «Θ» προανήγγειλε εντατικοποίηση των ελέγχων.

 
Η άναρχη εικόνα που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου, με το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης να έχει οξυνθεί και να προκαλεί κυκλοφοριακό κομφούζιο σε καθημερινή βάση, προκάλεσε την κινητοποίηση της Τροχαίας. «Δυστυχώς, αρκετοί οδηγοί παρκάρουν κυριολεκτικά όπου βρούνε. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρέπει να συνετιστούν, γιατί το προσεχές διάστημα οι έλεγχοι θα πυκνώσουν και θα αφαιρούνται οι πινακίδες κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα, που είναι παράνομα σταθμευμένα», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Κουλούρης.

 
Οι περισσότεροι από τους ιδιοκτήτες των Ι.Χ. αυτοκινήτων, στους οποίους βεβαιώθηκαν πρόστιμα και αφαιρέθηκαν οι πινακίδες, ήταν σε παρακείμενα καταστήματα εστίασης, με την προχθεσινή έξοδό τους να έχει… πικρή κατάληξη.
Το διοικητικό μέτρο της αφαίρεσης των στοιχείων κυκλοφορίας διατηρείται έως την πλήρη εξόφληση του προστίμου. Θυμίζουμε πως εάν το πρόστιμο των 80 ευρώ, που ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση, εξοφληθεί εντός 10ημέρου από την ημερομηνία που επιβλήθηκε, υπάρχει έκπτωση 50% για τους παραβάτες οδηγούς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το