Τοπικά

Στο Βένετο θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου

Το ερχόμενο Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου στο Βένετο, συνεδρίαση που αναμένουν οι κάτοικοι του οικισμού με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ζητούν επιτακτικά λύσεις στα σωρευμένα προβλήματα της περιοχής.
Αποκλειστικά θέματα της συνεδρίασης θα είναι τα προβλήματα του Βενέτου, μετά και τη συνέλευση των κατοίκων του οικισμού στις 27 Αυγούστου.
Στο μεταξύ για 16η χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο Ρήγειος Δρόμος, την ερχόμενη Κυριακή 23 Οκτωβρίου στον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

 
Φέτος, ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του δημότη Χρήστου Μπουκώρου, ορειβάτη-φωτογράφου και αθλητή, που συμμετείχε και βοηθούσε εθελοντικά πάντα σε όλες τις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις της περιοχής και του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε πρόωρα.
Ο 16ος Ρήγειος Δρόμος με σύνθημα «Τρέχουμε για την υγεία», είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου, του Γυμναστικού Συλλόγου Βελεστίνου, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΣΔΥ Βόλου.

 
Ο αγώνας θα περιλαμβάνει τρεις διαδρομές: Η πρώτη διαδρομή 7 χλμ. με εκκίνηση από την πλατεία Αγίου Γεωργίου και τερματισμό στο Δημαρχείο, η δεύτερη 2 χλμ. με εκκίνηση από την Υπέρεια Κρήνη και τερματισμό στο Δημαρχείο και η τρίτη διαδρομή 300 μ. για τους μικρούς φίλους (νήπια και παιδιά Α΄ Δημοτικού) με εκκίνηση από τον ανδριάντα του Ρήγα Φεραίου και τερματισμό στο Δημαρχείο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως 21 Οκτωβρίου στο ΚΕΠ Βελεστίνου, τηλ.: 2425024290, καθώς και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: [email protected] και [email protected]/.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το