Τοπικά

Βόλος:Ποινή φυλάκισης σε λογιστή που εξαπάτησε πατέρα και κόρη

 

Ποινή φυλάκισης 16 μηνών και χρηματική ποινή 200 ευρώ επέβαλε την Δευτέρα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε λογιστή που εξαπάτησε δύο Βολιώτες, ενώ για να ανασταλεί η ποινή, υπάρχει όρος καταβολής χρηματικής ποινής ύψους 2.500 ευρώ εντός δύο μηνών.
Από τον λογιστή, ο οποίος είναι κάτοικος Αθηνών, στις 29 Νοεμβρίου του 2021, είχαν ζητήσει μία Βολιώτισσα μαζί με τον πατέρα της, να διευθετήσει ένα φοροτεχνικό ζήτημα. Ο λογιστής, προκειμένου να μπορέσει να τους εξυπηρετήσει, ζήτησε από τους δύο παθόντες τους κωδικούς λογαριασμών τους οποίους η γυναίκα και ο πατέρας της, εν αγνοία, τους έδωσαν.
Λίγη ώρα αργότερα, ο πατέρας της γυναίκας, αντιλήφθηκε ότι πιθανών να πρόκειται για απάτη, και προέβη σε έλεγχο του τραπεζικού του λογαριασμού διαπιστώνοντας ότι έλειπαν 2.150 ευρώ. Όταν ενημέρωσε την κόρη του, είδε και εκείνη με την σειρά της τον δικό της τραπεζικό λογαριασμό και συνειδητοποίησε ότι έλειπε και από εκείνη το ποσό των 350 ευρώ, και άμεσα κατήγγειλαν το περιστατικό στις αστυνομικές Αρχές.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το