Τοπικά

Βλάβη στο κομπρεσέρ αέρος στο αθλητικό κέντρο Αδαμόπουλου – Εκτός λειτουργίας όργανα εκγύμνασης

Μέσα στην άλλη εβδομάδα, αναμένεται σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, Γιώργο Βλιώρα, να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο κομπρεσέρ αέρος από το οποίο τροφοδοτούνται και λειτουργούν τα όργανα και τα βάρη στο Αθλητικό κέντρο «Αδαμόπουλου», τα οποία έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης.
Η «Θ» έγινε αποδέκτης παραπόνων από συμπολίτες μας που θέλουν να γυμναστούν στον χώρο και κάνουν λόγο για «απαρχαιωμένα» όργανα γυμναστικής, τα οποία χρήζουν άμεσης αντικατάστασης.
Ο κ. Βλιώρας, εξήγησε ότι τα ποδήλατα και ο διάδρομος λειτουργούν κανονικά, ωστόσο, τα βάρη και τα όργανα που λειτουργούν με κομπρεσέρ αέρος, έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, καθώς χάλασε το κομπρεσέρ, το οποίο αναμένεται να φτιαχτεί και να τεθούν σε λειτουργία πάλι τα όργανα από βδομάδα.
Μάλιστα οι συμπολίτες αναφέρθηκαν και στο γεγονός ότι το γυμναστήριο στο πάρκο του Ασύλου είναι κλειστό και ούτε εκεί μπορούν να γυμναστούν.


Ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ κ. Βλιώρας εξήγησε ότι το γυμναστήριο στο Άσυλο δεν είχε επισκεψιμότητα κι αυτός είναι ο λόγος που δεν λειτουργεί.
Μάλιστα όπως ανέφερε «προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες στο αθλητικό κέντρο του «Αδαμόπουλου» έχουμε μεταφέρει κάποια όργανα εκεί και θα μεταφέρουμε κι άλλα».
Ο κ. Βλιώρας διευκρίνισε ότι η συντήρηση των οργάνων γυμναστικής και ο χρόνος συντήρησής τους δεν είναι προκαθορισμένος, ενώ για το συγκεκριμένο μηχάνημα (κομπρεσέρ), έκανε λόγο για μία βλάβη που δεν έχει να κάνει με τη συντήρηση των μηχανημάτων, καθώς ήταν κάτι έκτακτο το οποίο αντιμετωπίστηκε άμεσα και άμεσα αναμένεται να γίνει και η επισκευή του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το