Τοπικά

Βιωματικές συναντήσεις Νηπιαγωγών διοργανώνει η “Πρόταση Ζωής”

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής»-Ο.ΚΑ.ΝΑ., με Πρόεδρο τον κ. Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, σε συνεργασία με το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας και τις Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής, κ.κ. Άρτεμις Παπαδημητρίου και Τζένη Μωραΐτη, πρόκειται να πραγματοποιήσει τέσσερις (4) βιωματικές συναντήσεις με τη συμμετοχή ενενήντα (90) Νηπιαγωγών, με θέμα: «Συνδημιουργώντας δεσμούς και ασφαλή τοπία στο χώρο του Σχολείου», βασισμένο στις αρχές της Καταξιωτικής Συστημικής Προσέγγισης.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω ημερομηνίες: Δευτέρα 17/05, Τρίτη 18/05 και Δευτέρα 24/05, Τρίτη 25/05 και ώρες 17:00-20:00, με συντονίστριες τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης, κ.κ. Μπακατσέλου Μαίρη, Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια-Οικογενειακή θεραπεύτρια και Πετροπούλου Γιούλη, Κοινωνιολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια-Οικογενειακή θεραπεύτρια.

Ομάδα γονέων
Επίσης, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής»-Ο.ΚΑ.ΝΑ., πρόκειται να πραγματοποιήσει ομάδα γονέων τεσσάρων (4) δίωρων συναντήσεων με θέματα που αφορούν στην οικογένεια, οριοθέτηση, διαχείριση συναισθημάτων, κατάχρηση ηλεκτρονικών μέσων και διαδικτύου κ.ά.. Οι συναντήσεις θα γίνονται ημέρα Δευτέρα, από τις 31/5 έως τις 19/06/2021, από τις 18:00 έως τις 20:00.
Συντονίστριες θα είναι τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης, κ.κ. Μπακατσέλου Μαίρη, Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια-Οικογενειακή θεραπεύτρια και Πετροπούλου Γιούλη, Κοινωνιολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια-Οικογενειακή θεραπεύτρια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το