Ελλάδα

Βίντεο – σοκ: Ο πατέρας της Αννυ αγοράζει καθαριστικά για να σβήσει τα ίχνη

Ένα βίντεο – σοκ είδε σήμερα στο φως της και το οποίο δεν αφήνει αμφιβολίες για τα όσα έχει καταθέσει ο 27χρονος πατέρας της Άννυ για τον ειδεχθή τρόπο που σκότωσε το 4χρονο κοριτσάκι.

Τα στιγμιότυπα που έχουν καταγραφεί σε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός Star και προβλήθηκε στην εκπομπή «Μία».

Στις εικόνες εμφανίζεται ο 27χρονος παιδοκτόνος να επισκέπτεται ένα κατάστημα με είδη οικιακής χρήσης στην οδό Μιχαήλ Βόδα, την Μεγάλη Παρασκευή. Μένει στο κατάστημα για λίγα λεπτά και αποχωρεί στις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει ο «Σάββας», «τη Μεγάλη Τρίτη ή την Μεγάλη Τετάρτη, το κοριτσάκι ενώ κοιμόταν άρχισε να ανασαίνει βαριά και να φαίνεται ότι κάτι έχει. Στην αρχή δεν ανησύχησα, αλλά επειδή η μικρή εξακολουθούσε να μην είναι καλά μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη, αποφάσισα την επομένη το πρωί να την πάω στο νοσοκομείο».

Ωστόσο, το οπτικό υλικό αποδεικνύει ότι δεν πήγε στο νοσοκομείο το κοριτσάκι, αλλά στο μαγαζί. Οι κάμερες τον κατέγραψαν πηγαίνει στις στις 8:30 το πρωί από το μαγαζί και να διαπιστώνει πως δεν έχει ανοίξει ακόμα. Στη συνέχεια επιστρέφει, βλέπει πως το μαγαζί είναι ανοικτό και στις 09:49, μπήκε με σκοπό να αγοράσει όλα όσα του χρειάζονταν για να σβήσει τα ίχνη της αποτρόπαιας πράξης του.

Για αυτό αγόρασε χλωρίνη, απορρυπαντικό, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, φιάλη υγραερίου, δύο λεκάνες και μία σφουγγαρίστρα.

Πηγή:ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το