Ελλάδα

Βίντεο από τον Τσίπρα: Η αλήθεια για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Με ρήση του Σολωμού

Την ώρα που γινόταν η συζήτηση στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Αμυνας της Βουλής, ο Αλέξης Τσίπρας δημοσίευσε στα social media βίντεο για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Η αλήθεια για τη Συμφωνία των Πρεσπών», είναι ο τίτλος του βίντεο που «ανέβασε» ο πρωθυπουργός. «Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ένα ιστορικό βήμα όχι μόνο για τις δύο χώρες και την ευρύτερη περιοχή, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη. Eδραιώνει σχέσεις φιλίας, συνεργασίας και σταθερότητας», ανέφερε στην ανάρτηση.

Με τη Συμφωνία των Πρεσπών ανοίγουμε το δρόμο της ειρήνης και της ανάπτυξης

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ένα ιστορικό βήμα όχι μόνο για τις δύο χώρες και την ευρύτερη περιοχή, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη. Eδραιώνει σχέσεις φιλίας, συνεργασίας και σταθερότητας. https://government.gov.gr/simfonia-ton-prespon-apantisis-se-sichna-erotimata/?fbclid=IwAR2zfBrSQK2swRmUPnDHf53gTcRoZf3j4fG0Bm7kh4uQotFdBdW0UkfumGI

Publiée par Alexis Tsipras sur Lundi 21 janvier 2019

Στο βίντεο επικαλείται και τη ρήση του Διονυσίου Σολωμού «Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικόν ό,τι είναι αληθές», ενώ το βίντεο καταλήγει: «Μάθε την αλήθεια».
Λίγη ώρα νωρίτερα, το υπουργείο Εξωτερικών, σε κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα έδινε απαντήσεις σε πέντε ερωτήσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το