Κόσμος

Μωρό με την περπατούρα έπεσε από κυλιόμενη σκάλα -Το έσωσε στρατιώτης (video)

Ενας στρατιώτης έσωσε από θαύμα ένα μωρό που ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και βρέθηκε με την στράτα του στις κυλιόμενες σκάλες ενός εμπορικού κέντρου στην Κίνα.
Το μόλις 9 μηνών μωρό, του οποίου το φύλο δεν έχει αποκαλυφθεί, έπεσε από την κορυφή μιας κυλιόμενης σκάλας, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι εκεί μόνο του μέσα στην περπατούρα. Ένας περαστικός στρατιώτης έπιασε το μωρό στα μισά της σκάλας σώζωντάς το από σοβαρό ατύχημα.

Το ατύχημα έλαβε χώρα σε εμπορικό κέντρο στο Γούξι στην ανατολική Κίνα, το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με την εφημερίδα Beijing Daily. Το βίντεο που κυκλοφορεί στα κιναζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει το μωρό να προχωρά μόνο τους μέσα στην περπατούρα στο λόμπι ενός εστιατορίου και στη συνέχεια να κατευθύνεται προς τις κυλιόμενες σκάλες προτού τις κατέβει. Παραμένει ασαφές πού ήταν οι γονείς ή τα άτομα που το φρόντιζαν. Το μωρό με την περπατούρα του βγήκε από ένα εστιατόριο και κατευθύνθηκε προς τις κυλιόμενες σκάλες.

https://youtu.be/LAqnDxROBsw

Ο 22χρονος στρατιώτης, που ήταν σε διακοπές στην πατρίδα του, είδε το παιδί να πέφτει ενώ ο ίδιος ανέβαινε τις σκάλες. Αμέσως πήδηξε και πήγε προς τις άλλες σκάλες και έσωσε το μωρό.
«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να σώσω το μωρό, γι’ αυτό και έτρεξα και το έπιασα από τις σκάλες» δήλωσε ο Γουάνγκ στον κεντρικό τηλεοπτικό σταθμό της Κίνας. Αμέσως μετά, παρέδωσε το μωρό σε μια γυναίκα που βγήκε από το εστιατόριο. Η μητέρα του μωρού, Λίου Ξιαογιανγκ, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως ήταν ευγνώμων στον Γουάνγκ για όσα έκανε. «Είναι ένας πολύ καλός νέος άνδρας. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Πιστεύεται πάντως, πως το μωρό δεν υπέστη σοβαρές βλάβες.

Πηγή:  iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το