Ελλάδα

Βίλια: Ερχονται απαντήσεις για το θρίλερ με το πτώμα στην βαλίτσα

Η ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στην περιοχή των Βιλίων θα ρίξει φως στο ειδεχθές έγκλημα, που φαίνεται ότι έχει λάβει χώρα εδώ κι αρκετό καιρό, μιας και το πτώμα, κατά πάσα πιθανότητα γυναίκας, βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη. Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από περιπατητή κυνηγό που εντόπισε την ύποπτη βαλίτσα σε δύσβατη περιοχή στα Βίλια.

Στόχος της ΕΛ.ΑΣ. είναι η ταυτοποίηση του θύματος κι ακολούθως θα κινηθούν οι υπόλοιπες διαδικασίες για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Για το λόγο αυτό θα επιχειρηθεί τις επόμενες ημέρες να γίνει ταυτοποίηση dna με «ορφανά» dna που υπάρχουν στην τράπεζα δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αλλά και με τα dna ανθρώπων που έχουν εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν και σήμερα να «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή για τυχόν εύρεση στοιχείων, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ.

Εξάλλου, δεν προκύπτει προς το παρόν ότι το πτώμα είναι τεμαχισμένο, αλλά σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, το κουβάρι της οποίας έχει μόλις αρχίσει να ξετυλίγεται.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το