Ελλάδα

Τσίπρας: Ο Σαμαράς καλεί τους βουλευτές σε αποστασία

tsipras

Ακόμη και το σύνθημα, «να τος, να τος ο πρωθυπουργός» ακούσθηκε από μερίδα των συγκεντρωμένων στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, μόλις ο Αλ. Τσίπρας μπήκε στην αίθουσα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όμως έδωσε ευθεία απάντηση στο σημερινό άρθρο του Αντώνη Σαμαρά,  κατηγορώντας τον ότι «ξέρει και από φόβο και βεβαίως από αποστασία».

Απευθυνόμενος στο ακροατήριό του, ο Αλ. Τσίπρας τους ρώτησε ειδικότερα, «έχετε ξαναδεί πρωθυπουργό να εκπίπτει με τόση επιπολαιότητα, τόση αφροσύνη, τόση εμπάθεια, από το ύψος του αξιώματός του; Να γίνεται προπαγανδιστής της χρεοκοπίας της χώρας του; Και να αποκαλύπτει σήμερα με άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα το πόσο πολύ φοβάται. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό», ανέφερε ο Αλ. Τσίπρας και εξήγησε:

«Ο κ. Σαμαράς χρησιμοποιεί τη λέξη φόβος 15 φορές σε ένα σε ένα άρθρο.

Τόσο πολύ φοβάται. Διαστρεβλώνει το πρόγραμμά μας, και κρύβει το δικό του το οποίο αποκαλύπτουν τα email προς την τρόικα. Και επειδή τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης έχουν πάρει απόφαση να μη τον αφήσουν να συνεχίσει την καταστροφή καλεί ανοιχτά τους βουλευτές σε αποστασία.

Ο τίτλος του άρθρου του θα έπρεπε να είναι, “φοβάμαι ότι χάνω την εξουσία. Σας καλώ σε αποστασία”. Ξέρει και από φόβο και βεβαίως από αποστασία», ήταν η αιχμηρή κατάληξη της σχετικής αναφοράς από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

πηγή www.thetoc.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το