Αθλητισμός

Τσιμπούκας: Κάθε παιχνίδι “τελικός” για τη Νίκη

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της σημερινής αναμέτρησης με αντίπαλο τη Ρόδο, πραγματοποίησε ο Θωμάς Τσιμπούκας. Ο νεαρός αμυντικός τόνισε στο Nikifc.gr:

«Τα παιχνίδια είναι πολλά και συνεχόμενα, Τετάρτη-Κυριακή. Στο προηγούμενο παιχνίδι, κόντρα στο Αιγάλεω, πάλι δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κι αυτό κάπως μας απογοητεύει. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι κρατήσαμε το «μηδέν» στην άμυνα, αλλά η ουσία είναι τα δικά μας γκολ κι οι νίκες.

Από δω και πέρα, ο προσεχής αγώνας με τη Ρόδο θα είναι δύσκολος. Γνωρίζουμε πως κάθε παιχνίδι θα είναι «τελικός», διότι «καιγόμαστε» για τους βαθμούς. Θα μπούμε, από την αρχή της αναμέτρησης, δυνατά, με στόχο τη νίκη. Θέλω να πω στον κόσμο μας πως έχουμε ανάγκη τη στήριξή του και να συνεχίσει να είναι δίπλα μας.

Δεδομένα, η θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα δεν είναι αυτή που θα ήθελε, αλλά θέλω να γνωρίζουν πως δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, σε κάθε παιχνίδι, κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, μέχρι το τέλος. Ελπίζουμε και θέλουμε να φτάσουμε εκεί που πρέπει, στις πρώτες θέσεις».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το