Αθλητισμός

Τρεις Βολιώτες στο βάθρο του Πανελλήνιου Dragster

Εντυπωσιακοί ήταν οι Βολιώτες στον προτελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster. Ο Δημήτρης Χύτας προπορεύεται με μεγάλη διαφορά μετά τις νίκες του σε Mini Pro και Pro Z, δεύτερος στη Mini Pro ήταν ο Γιώργος Κούστας, ενώ τη δεύτερη θέση στην True street 9.5 πήρε ο Μάνος Λεβαντής
 Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Π. Χαρχαλάκης
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Π. Χαρχαλάκης
Οι Βολιώτες εκπροσώπησαν για άλλη μια φορά επάξια την πόλη μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster. Στον αγώνα που διεξήχθη στο Τυμπάκι της Κρήτης τρεις συμπολίτες μας ανέβηκαν στο βάθρο αποδεικνύοντας ότι ο Βόλος αποτελεί μεγάλη δύναμη στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Πρώτος και καλύτερος ο Δημήτρης Χύτας, ο οποίος σάρωσε τόσο στη Mini Pro (με χρόνο 10.360) όσο και στην Pro Z (10.191). Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη κατηγορία έχει πετύχει το «πέντε στα πέντε» φέτος και φυσικά δεν πρόκειται να χάσει τον τίτλο για παρθενική φορά. Επίσης προηγείται και στη γενική κατάταξη της Pro Z με σημαντική διαφορά από τον δεύτερο και όλα δείχνουν πως θα αναδειχθεί πρωταθλητής για τρίτη φορά.
Ο Γ. Κούστας μαζί με τον μηχανικό Γ. Κοντοβά
Ο Γ. Κούστας μαζί με τον μηχανικό Γ. Κοντοβά
Θυμίζουμε ότι τον 31χρονο αναβάτη υποστηρίζουν μηχανικά οι Φώτης Στεργίου και Άγγελος Διαμάντης, που συνθέτουν τη MotoXtreme-Xytas Racing Team.
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για την πρώτη θέση στον 5ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στη Mini Pro «μονομάχησαν» δύο Βολιώτες, αφού αντίπαλος του Δημήτρη Χύτα τέθηκε το μέλος της ΜΟΤΟΛΕΒ Γιώργος Κούστας, ο οποίος τελικά κατετάγη δεύτερος με επίδοση 11.2. Τον Γιώργο Κούστα υποστηρίζει ο μηχανικός Γιάννης Κοντοβάς.
Ανεβαίνοντας κυβικά θα δούμε πάλι αξιόλογες παρουσίες από το Βόλο. Ο λόγος για τον Μάνο Λεβαντή, ο οποίος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην True street 9.5 μετά από εξαιρετική εμφάνιση και αφού έκανε τον καλύτερο χρόνο στην κατηγορία (9.500).
Στη 2η θέση της True Street 9.5 κατετάγη ο Μ. Λεβαντής
Στη 2η θέση της True Street 9.5 κατετάγη ο Μ. Λεβαντής
Επίσης πολύ καλά τα πήγε ο «ομόσταυλός» του στη Leva Power Team Παναγιώτης Χαρχαλάκης. Στην παρθενική του συμμετοχή σε μια τόσο απαιτητική κατηγορία, όπως η Pro Street 2, κατόρθωσε να πάρει την 5η θέση με 8.733 και 263 χιλιόμετρα.
Τελευταίο ραντεβού για τη φετινή χρονιά ορίστηκε το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου στις Σέρρες. Εκεί οι Βολιώτες αναβάτες θα τα δώσουν όλα για μια ακόμη εντυπωσιακή παρουσία στο χώρο του Dragster.
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το