Αθλητισμός

Ημερίδα στο ΕΑΚ Βόλου για την υγιεινή και ασφάλεια σε αθλητικούς χώρους

Ημερίδα με θέμα «Υγιεινή και ασφάλεια στους αθλητικούς χώρους» διοργανώνουν από κοινού ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και ο ΑΟ Μεταμόρφωσης, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν όλα τα παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου και του ΑΟ Μεταμόρφωσης, καθώς επίσης οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων των δυο ομάδων. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν και θα εμπλουτιστούν και με άλλες, μέσα στη χρονιά, προκειμένου τα παιδιά που αθλούνται στους συγκεκριμένους Συλλόγους να έχουν πολύπλευρη ενημέρωση, ώστε να συνδυάζουν την αθλητική τους προετοιμασία με την υγεία τους και την αυτοπροστασία τους και την πολύπλευρη γνώση του αθλήματος με το οποίο επέλεξαν να ασχοληθούν.

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

12.00 Προσέλευση

12.10 Χαιρετισμοί Προέδρων Ολυμπιακού Βόλου και ΑΟ
Μεταμόρφωσης κ.κ. Τσεκούρα Νικόλαου και Κρεμαστά Απόστολου

12.35 Ομιλία Αντιπροέδρου Εθελοντικής ομάδας «Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων»
κ. Ηλιόπουλου Βασίλη με θέμα «Α’ Βοήθειες στους αθλητικούς χώρους»

12.55 Ομιλία ειδικού διατροφολόγου κ. Ζήση Παναγιώτη με Θέμα «Υγιεινή
διατροφή και άθληση»

13.15 Ομιλία ορθοπεδικού χειρουργού κ. Βαβέτση Γεώργιου με θέμα «Αθλητικές
κακώσεις στους αγωνιστικούς χώρους»

13.35 Ερωτήσεις – προτάσεις .

14.00 Πέρας ημερίδας

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και στους γονείς τους, εκτός των παιδιών του Ολυμπιακού Βόλου και της Μεταμόρφωσης για τα οποία η συμμετοχή τους είναι υποχρεωτική. Οι διοργανωτές ευελπιστούν ότι στην πρώτη αυτή απόπειρα συνδυασμού αθλητισμού και υγείας, θα ανταποκριθούν οι Βολιώτες αθλητές και αθλήτριες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το