Αθλητισμός

Το όνειρο για διάκριση δεν θα σταματήσει – Τέσσερα «δελφίνια» της Νίκης στους εκλεκτούς της ΚΟΕ

Το όνειρο για διάκριση δεν θα σταματήσει για τους κολυμβητές της Νίκης. Οι Αλέξανδρος Μιαρίτης, Γιάννης Κοντοβάς, Δημήτρης Αναστασάκης και Ευτυχία Ιωαννίδη επιλέχθηκαν από την ΚΟΕ, βάσει των επιδόσεών τους, και πήραν την έγκριση από ΓΓΑ και ΕΟΕ να αρχίσουν να προπονούνται παρά την πανδημία του κορωνοϊού, προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση σε μεγάλους διεθνείς αγώνες.

Το τμήμα κολύμβησης του ΓΣΒ «Η Νίκη» έχει δείξει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία έχοντας αναδείξει σπουδαία ταλέντα. Το γεγονός αυτό πιστοποιήθηκε για μια ακόμη φορά μέσω της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, η οποία εκτός από την Προολυμπιακή ομάδα, επέλεξε 49 κολυμβητές και κολυμβήτριες να αρχίσουν να προπονούνται.
Τα παιδιά αυτά απέκτησαν το δικαίωμα της προπόνησης μέσω των επιδόσεών τους, οι οποίοι ξεχωρίζουν σε σχέση με τους υπόλοιπες αθλητές στην Ελλάδα. Το σχετικό αίτημα κατέθεσε η ΚΟΕ προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ολυμπιακή Επιτροπή, οι οποίες το έκαναν αποδεκτό.
Αρχικά οι αθλητές ήταν 20, όμως προστέθηκαν άλλοι 29, οι οποίοι τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες που υπάρχουν για την αντιμετώπιση του Covid-19, θα μπορούν να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους σε συγκεκριμένα κολυμβητήρια.

Ο Αλέξανδρος Μιαρίτης

Ανάμεσα στους 49 «εκλεκτούς» συμπεριλήφθηκαν και τέσσερα «δελφίνια» της Νίκης. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Μιαρίτη, Γιάννη Κοντοβά, Δημήτρη Αναστασάκη και Ευτυχία Ιωαννίδη, που μπορούν πλέον να αρχίσουν να προπονούνται, καθώς αποτελούν μέλη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Τα κριτήρια της επιλογής τους, ήταν οι εξαιρετικές επιδόσεις τους, οι οποίες προσεγγίζουν τα σχετικά όρια των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων.

Ο Γιάννης Κοντοβάς

Έτσι παρά την πανδημία του κορωνοϊού οι τρεις αθλητές και η μία αθλήτρια θα συνεχίσουν να προπονούνται και να ονειρεύονται. Κι αυτό γιατί θα είναι σε θέση να συνεχίσουν τη μεγάλη τους προσπάθεια, προκειμένου να δώσουν το «παρών» σε διεθνείς διοργανώσεις μεγάλου βεληνεκούς εκπροσωπώντας την πατρίδα μας.

Ο Δημήτρης Αναστασάκης
Η Ευτυχία Ιωαννίδη

Διαγωνισμός «Storytelling» από την ΠΑΕ Νίκη
Θέλοντας να αξιοποιήσει την ένδοξη ιστορία της Νίκης η διοίκηση της ΠΑΕ διοργανώνει έναν διαγωνισμό με τον τίτλο «Storytelling», που μεταφράζεται στα ελληνικά ως «Αφήγηση ιστορίας». Ουσιαστικά οι «κυανόλευκοι» καλούν τους οπαδούς να θυμηθούν την πιο έντονη στιγμή που έχουν ζήσει με την αγαπημένη τους ομάδα και να τη σχολιάσουν κάτω από τη δημοσίευση για τον διαγωνισμό, που έχει αναρτηθεί στο προφίλ της ΠΑΕ Νίκη στο Facebook «Niki Volou FC – www.nikifc.gr».
Ο νικητής, που θα αναδειχθεί μέσω του κόσμου, θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη που του επιφυλάσσει η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τρίτη (15/12) στις 12 το μεσημέρι. Για το θέμα η βολιώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει τα κάτωθι:
«Διαγωνισμός «Storytelling» στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Facebook! Αφηγήσου στα σχόλια της παρούσας δημοσίευσης την πιο έντονη στιγμή που έζησες ως οπαδός της Νίκης Βόλου κι έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα δώρο-έκπληξη. Ο κόσμος θα κρίνει τον νικητή, καθώς το σχόλιο με τις περισσότερες αντιδράσεις θα είναι και το «τυχερό».
Σκεφτείτε, μοιραστείτε την ιστορία σας, διαβάστε όλα τα κυανόλευκα βιώματα και χαρίστε τη «Νίκη» στον καλύτερο. Ο διαγωνισμός λήγει το μεσημέρι της επόμενης Τρίτης (15/12, 12:00).
Προσοχή: Η καταγραφή της εκάστοτε ιστορίας θα γίνεται, μέσω σχολίου, μόνο κάτω από τη συγκεκριμένη δημοσίευση, στη σελίδα της Νίκης και όχι στις αναδημοσιεύσεις άλλων προφίλ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το