Τοπικά

Το ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας κατά του εργασιακού Νομοσχεδίου

“Την πλήρη εξουδετέρωση ενός ακόμη εμβληματικού νόμου του ΠΑΣΟΚ (1264/1982) που εδραίωσε τον σεβασμό στα εργατικά δικαιώματα και την προστασία των συνδικαλιστικών και δημοκρατικών ελευθεριών, επιδιώκει η κυβέρνηση με το νέο της νομοθέτημα”, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας. Η Νομαρχιακή του κόμματος αναφέρει πως η Κυβέρνηση
επιχειρεί έτσι, να ανατρέψει όσα κατακτήθηκαν με αγώνες και θυσίες δεκαετιών από τον κόσμο της εργασίας: Καταργεί το 8ωρο και την κυριακάτικη αργία, φέρνει την ατομική διευθέτηση του χρόνου εργασίας χωρίς ΣΣΕ και Συνδικάτα, γενικεύει τη φθηνή εργασία, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική ελευθερία και την απεργία, ενώ κατ’ ουσία καταργεί το Σ.ΕΠ.Ε..
Προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των εργοδοτών, τα οποία διαχρονικά και απροκάλυπτα στηρίζει, δείχνει αποφασισμένη να συνεχίζει αυτά τα οποία δεν μπόρεσε η Τρόικα.
Το Κίνημα Αλλαγής πιστό στις αρχές και την ιστορία της δημοκρατικής παράταξης θα αντισταθεί με όλες του τις δυνάμεις στην επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το