Πολιτισμός

Το Φεστιβάλ Δράμας στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα

Ο Πολυχώρος Τσαλαπάτα και το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας συνδιοργανώνουν και παρουσιάζουν για ακόμη μια χρονιά (για 4η συνεχή χρονιά), τις βραβευμένες ταινίες από το διαγωνιστικό τμήμα του 41ου Εθνικού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουνίου, στο πλαίσιο των θερινών προβολών κινηματογράφου.
Κάτω από τον έναστρο ουρανό, στο καταπράσινο χώρο πάρκο Ζάχου (υπαίθριος χώρος πρασίνου, εντός του Πολυχώρου, παράλληλα στην οδό Ζάχου). Οι προβολές των ταινιών μικρού μήκους έχουν συνολική διάρκεια 150 λεπτά περίπου.
Ώρα έναρξης 21.30. Ελεύθερη είσοδος.
Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ξεκίνησε το 1978 ως πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης της Δράμας. Τα τελευταία χρόνια, το Φεστιβάλ Δράμας έχει καθιερωθεί ως ο χώρος ανάδειξης των κινηματογραφικών ταινιών μικρού μήκους, αποτελώντας ένα βασικό κομμάτι του πολιτισμού μας.
Εκτός από το Εθνικό Φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια διεξάγεται και το Διεθνές Φεστιβάλ, όπου διαγωνίζονται και παρουσιάζονται ταινίες κινηματογραφιστών απ’ όλο τον κόσμο.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας στο τηλ. 2421029844 (καθημερινά 10.00 – 18.00 εκτός Τρίτης) και το Γραφείο Διαχείρισης του Πολυχώρου στο τηλ. 2421024855.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το