Τοπικά

Το Διοικητικό Συμβούλιο στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πλατανιάς το χωριό μας»

Μετά τις εκλογές στον Πολιτιστικό και Αναπτυξιακό Σύλλογο «Πλατανιάς το χωριό μας» που έγιναν στις 27 Οκτωβρίου προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο:
Πρόεδρος Θωμάς Μαμμάς, Αντιπρόεδρος Νίκος Δόβας, Γεν.Γραμματέας Γιάννης Δελής, Ταμίας Στάμου Ελένη, Μέλος Χατζηδημητρίου Ζωή.
Αναπληρωματικά Μέλη: Φιλίππου Ιωάννης και Μωϋσιάδου Σοφία.

Οι βασικοί στόχοι του Συλλόγου είναι:
ο εξωραϊσμός του χώρου του οικισμού, με τακτική καθαριότητα, βάψιμο, τοποθέτηση κάδων σκουπιδιών και διάφορες μικρές επεμβάσεις που θα ομορφύνουν το χωριό μας.
η πολιτιστική ανάπτυξη του Πλατανιά με την δημιουργία πολιτιστικών εκδηλώσεων, ημερίδων για τον πολιτισμό, τοπικών πανηγυριών, και άλλων παραδοσιακών εκδηλώσεων, που θα τονώσουν την συνοχή και τον σύνδεσμο των κατοίκων.
η τουριστική προβολή του Πλατανιά, με την συμμετοχή μας σε τουριστικές εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού, η έκδοση τουριστικών φυλλαδίων και η ενίσχυση και προβολή των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
η υποστήριξη στην ήπια και βιώσιμη τουριστική και στην εν γένει οικονομική ανάπτυξη του Πλατανιά, που δεν θα βλάπτει το περιβάλλον και την φυσική ομορφιά, μέσα από προγράμματα και έργα υποδομής και ανάπτυξης, όπως το λιμάνι του Πλατανιά, το σχέδιο πόλεως, ο περιφερειακός δρόμος προς το λιμάνι, το ποτάμι του Πλατανιά, και πολλά άλλα έργα που θα συμβάλουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος ο σύλλογος σημειώνει πως θα συνεργαστεί με όσους έχουν καλοπροαίρετη διάθεση για την ανάπτυξη του Πλατανιά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το