Τοπικά

Τη Ζέττα Μακρή και τον όμιλο “Ηρακλής” ευχαριστεί το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με αναπηρίες “Αργοναύτες”

Θερμές ευχαριστίες στον όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ και στην βουλευτή Μαγνησίας Ζέττα Μακρή εκφράζει το αθλητικό Σωματείο ατόμων με αναπηρίες Ν. Μαγνησίας « ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ».
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
Μετά από γραπτό αίτημα του αθλητικού Σωματείου ατόμων με αναπηρίες Ν. Μαγνησίας «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ», για την παροχή βοήθειας, η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής των περιφερειών και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, ανέλαβε με μεγάλη προθυμία τη στήριξή του, προκειμένου να ανευρεθεί πηγή χρηματοδότησης για την απόκτηση ενός μικρού ειδικού λεωφορείου, για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των αθλητών κατά τη διάρκεια των αθλητικών διοργανώσεων και πρωταθλημάτων.

Συγκεκριμένα, δεδομένου ότι η ετήσια επιχορήγηση που λαμβάνει ο συγκεκριμένος αθλητικός σύλλογος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι αρκετά περιορισμένη και δεν είναι δυνατή η κάλυψη της αγοράς ενός εννεαθεσίου μεταχειρισμένου και ειδικού λεωφορείου, από τον ΕΟΣ Βόλου, η κ. Μακρή, ως πρώην Υφυπουργός Υγείας και εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη στα θέματα καθημερινότητας και προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία, απευθύνθηκε στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ.
“Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ με αναγνωρισμένη ποικιλοτρόπως, τη δέσμευσή του αλλά και τη στήριξή του στην κοινωνία και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της κ. Μακρή, ανέλαβε να καλύψει άμεσα τη συγκεκριμένη ανάγκη των Αργοναυτών. Η δωρεά αυτή έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο κοινωνικών εταιρικών δράσεων που υλοποιεί ο Όμιλος, με στόχο την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανακούφιση των ευαίσθητων ομάδων του Νομού μας” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος του Σωματείου «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ», κ. Δ. Μπρμπαγεωργόπουλος, δήλωσε: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά και δημοσίως τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, για την ευγενική του δωρεά, η οποία θα συντελέσει πρακτικά και ουσιαστικά στην αθλητική επιβίωση του σωματείου μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Βουλευτή Μαγνησίας κ. Ζέττα Μακρή, η αοποία ανταποκρινόμενη αδιαλείπτως στα αιτήματά μας, συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο και μέσο στην προσπάθεια που κάνουμε για την επίτευξη επιτυχιών στον χώρο του αθλητισμού ΑΜΕΑ στο Νομό μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το